The thinking blogger award

Wooo! L’altra dia la Rebeca em va sorprendre atorgant-me un premi pel meu blog. Es tracta d’una iniciativa curiosa anomenada Thinking Blogger Award, creada per un tal Ilker, que va voler donar un sentit a tot això dels blogs i anar creant una xarxa interconnectada de blogs que fessin reflexions interessants. Per això, ara corre per la xarxa aquest petit gran premi per donar a conèixer aquells blogs amb més interès per als lectors de tot el món.

Em pregunto si hi deu haver alguna manera de veure tots aquests blogs premiats… Segur que repassant-los d’un en un, trobaríem coses molt interessants ^.^

En fi, la qüestió és que ara jo he de triar cinc nou blogs que mereixin el premi Thinking Blogger, i són els següents:

Telecopèsol, de l’Arnauet, per treure temps d’on sigui per anar escrivint, de tant en tant (i cada cop més sovint :P), petites històries quotidianes amb un estil propi molt ben trobat.

Penso, llavors existeixo, de la Míriam Gifre, per fer-nos reflexions estupendes sobre tot tipus de temes que ens afecten als catalans (política, llengua, societat…).

Brainblog, del Roman, per haver creat un gran fons d’ajuda als informàtics que busquen solucions per a mi incomprensibles als errors dels ordinadors.

Diario de un flim-maker, del Pau Bacardit, perquè és un diari en primera persona de les experiències i peripècies per les que passa un estudiant de cinema per arribar a ser algun dia algú important a Hollywood.

– Per l’astre de Sant Just, del Sergi; un blog creat molt recentment i per culpa meva en certa part. Així doncs, precisament, per haver acceptat «obligat» el repte d’escriure a la xarxa, crec que es mereix també el premi.

Què curiós… Cinc premis i només un per una noia. Ja està bé, noies! Hem d’escriure més! Que nosaltres tenim moltes reflexions al cap! Estaria bé que les compartíssim algun dia ^.^

Atenció! Si ets un dels guanyadors del premi Thinking Award només cal que:

1. Escriguis un post sobre el premi, linkant-lo a la pàgina del seu creador (l’Ilker) perquè tothom sàpiga d’on ve

2. Facis seguir el premi a cinc bloguers més que creguis que mereixin el premi per haver fet blogs interessants i que et facin reflexionar.

3. Pengis, si vols, la imatge del premi que acabes de guanyar ^.^

Molta sort i seguiu escrivint posts interessants! ^.^

One thought on “The thinking blogger award

  1. Li dedico akest award a tota la meva família que és qui + em llegeix, al seminari d’actualitat que em va forçar a fer-me aquest blog paral·lel al flog, a la rousie x ser al meva ppal comentarista i haver-me atorgat akest award, a totes les dones que se n’haurien de fer un i a tots els anònims que de tant en tant passen x aki i llegeixen algun dels meus capítols, encara k no+ siguin els titulars!jajaja
    i ara kè representa que haig de fer rousie?, kè hi hai de fer al blog d’akest bon Iker?
    k puc posar el premi al CV tb?

    merci
    muas
    ps: akesta setmana penjare alguna entrevista…

Los comentarios de esta entrada estan cerrados.