Summer is over

Summer is over i comença tot altre cop. Barcelona es desperta després de la tranquil·litat del mes d’agost i la roser que es comença a estressar amunt i avall. Dilluns torno a començar (o a  continuar allà on el vaig deixar a principis d’estiu) el règim. La pausa dels gelats, granissats i croissants de tant en tant s’ha acabat. Ja no hi ha més excuses al mes de setembre.

.

Treurem la pols al carnet del gimnàs i ens unirem a tota aquella gentada que (com nosaltres vam fer el mes de gener) s’apuntaran al gimnàs al setembre amb l’il·lusió d’anar-hi 2 ó 3 cops per setmana. Esperem que la bona ratxa torni a durar uns mesos, com a mínim fins nadal.

.

Mentre l’estiu s’apagava i podíem tornar a dormir amb la finestra tancada, hem esta força ocupats. Ara m’adono que només he anat 4 dies a la platja en tot l’estiu. Quatre. Sort que van ser aquells bonics dies a Mallorca a Ca Na Rosa entre granissats d’ametlla i ensaimades mallorquines. Ja que anem a la platja, anem-hi bé.

.

També han passat per casa més Hospitalities: aquest cop dues alemanyes un pèl espantades que voltaven per Espanya sense saber ben bé on anaven.

.

I entre visita i visita, hem estat dissenyant i aprenent a fer webs a marxes forçades. Com ja va comentar l’Arnau en el seu TelecoBlog, les últimes dues setmanes hem estat immersos construïnt la web de Voilangue.com (cursos de francès per a empreses de Barcelona i rodalies, traduccions i assessorament per a negocis amb països francòfons). Ha estat una bona experiència i ens ha deixat una bona sensació després d’aconseguir amb èxit el primer repte de la temporada. No sé si el Barça serà capaç de seguir completament reptes com la temporada màgica 2008/09 però ningú ens pot negar que nosaltres ja n’hem superat un de propi !

.

Bonne rentrée a tothom i benvinguts!

2 thoughts on “Summer is over

  1. Has cambiado el diseño!!!! 😉 Y eso?

    Que sepas que no me das ninguna envidia con tanto viajecito! Envidia? A mí? 😉

    Un saludete!!!!

    Pau

    • Ei Pableras! sí, estoy cambiando el diseño pero este tampoco me convence, así que no sé si se va a quedar así o no…. Puedes darme tu opinion si quieres! (quería algo más limpio y blanco, pero aquí lo veo todo muy azul, y el banner pues ya no sé si es lo que quiero…).
      Besos!

Los comentarios de esta entrada estan cerrados.