Sempre Viaggiando

90 metres quadrats buits

Us presento el nostre futur pis. Aquest plànol tan estupendo és gentilesa de l’Arnau que, després de mesurar el pis sencer, racó per racó, es va decidir a dibuixar el pis amb un programa d’ordinador. El proper dissabte imprimirem aquest plànol a gran escala i baixarem a La Sénia a veure si hi trobem uns bons mobles (bueno bonito barato) per emplenar els noranta metres quadrats.

S’entra per on indica la fletxa i s’accedeix al rebedor. A mà esquerra, queda una cuina office (1), que no hem tocat perquè, tot i tenir 20 anys, està prou bé. Quatre retocs de fuster, campana i sostre nou, i llestos. Sortint de la cuina, a l’esquerra, hi tindrem la sala de màquines+trastos+rebost (2). Hi haurà lloc per un armari, un sabater, la bici plegable de l’Arnau (la no-plegable al parking?), les màquines, planxa i estris de neteja varis.

Seguint el passadís, a la dreta s’arriba a la meva antiga habitació (fins als 14 anys), que ara serà una petitíssima habitació de convidats (3). En acabar el passadís, s’entra a un enorme menjador-sala d’estar amb molta llum i espai (4). Taula gran extensible per a fer grans sopars, cadires còmodes per aguantar llargues xerrades, un sofà ben gran per a les migdiades i, potser, algun capritxet més d’aquest tipus. Davant del sofà, hi ha una estanteria d’obra vista, on tindrà protagonisme la tele, la play i les col·leccions de sèries, llibres i timeouts.

Davant del menjador, de dreta a esquerra: l’estudi, el quarto de bany i el dormitori. L’estudi (5) encara no ens el podem imaginar bé: una taula al mig en plan moderno o alguna taula recolzada a la paret en plan més pràctic? O probablement una barreja d’ambdues. El quarto de bany (6) ja està triat i només cal esperar uns dies més a veure’l complet. Plat de dutxa gran, d’aquells arran de terra, terra grisós, moble color vengué , lavabo i bidet (aquest últim, a petició del coordinador de les obres…. Diu que encara que no es faci servir és molt pràctic per a deixar-hi el cava amb glaçons i que es vagi refredant…). I a l’esquerra del lavabo, el nostre dormitori (7) amb un llit d’aquells ben còmodes i un gran armari.

Salir de la versión móvil