90 metres quadrats buits

Us presento el nostre futur pis. Aquest plànol tan estupendo és gentilesa de l’Arnau que, després de mesurar el pis sencer, racó per racó, es va decidir a dibuixar el pis amb un programa d’ordinador. El proper dissabte imprimirem aquest plànol a gran escala i baixarem a La Sénia a veure si hi trobem uns bons mobles (bueno bonito barato) per emplenar els noranta metres quadrats.

planol pis

S’entra per on indica la fletxa i s’accedeix al rebedor. A mà esquerra, queda una cuina office (1), que no hem tocat perquè, tot i tenir 20 anys, està prou bé. Quatre retocs de fuster, campana i sostre nou, i llestos. Sortint de la cuina, a l’esquerra, hi tindrem la sala de màquines+trastos+rebost (2). Hi haurà lloc per un armari, un sabater, la bici plegable de l’Arnau (la no-plegable al parking?), les màquines, planxa i estris de neteja varis.

Seguint el passadís, a la dreta s’arriba a la meva antiga habitació (fins als 14 anys), que ara serà una petitíssima habitació de convidats (3). En acabar el passadís, s’entra a un enorme menjador-sala d’estar amb molta llum i espai (4). Taula gran extensible per a fer grans sopars, cadires còmodes per aguantar llargues xerrades, un sofà ben gran per a les migdiades i, potser, algun capritxet més d’aquest tipus. Davant del sofà, hi ha una estanteria d’obra vista, on tindrà protagonisme la tele, la play i les col·leccions de sèries, llibres i timeouts.

Davant del menjador, de dreta a esquerra: l’estudi, el quarto de bany i el dormitori. L’estudi (5) encara no ens el podem imaginar bé: una taula al mig en plan moderno o alguna taula recolzada a la paret en plan més pràctic? O probablement una barreja d’ambdues. El quarto de bany (6) ja està triat i només cal esperar uns dies més a veure’l complet. Plat de dutxa gran, d’aquells arran de terra, terra grisós, moble color vengué , lavabo i bidet (aquest últim, a petició del coordinador de les obres…. Diu que encara que no es faci servir és molt pràctic per a deixar-hi el cava amb glaçons i que es vagi refredant…). I a l’esquerra del lavabo, el nostre dormitori (7) amb un llit d’aquells ben còmodes i un gran armari.

2 thoughts on “90 metres quadrats buits

  1. Ooooooh!!!! Quina enveja!!!!! Quan ho tingueu tot, festa d’inauguració? 😛 Me n’alegro molt per vosaltres.

Los comentarios de esta entrada estan cerrados.