Prossima fermata: New York


Una postal del cap de setmana passat. Aiii, Costa Brava, com t’he trobat a faltar! Ben morena i amb una gran dosi de sal al cos, ja estic a punt per Nova York 😀 Atenció hamburgueses amb ketchup, que venim! Una setmana al país dels Yankees!

Une carte postale du week-end dernier. Oh là là, Costáaaa Braváaaa, comment tu m’as manqué! Bronzée et avec une grande dose de sel sur ma peau, je suis déjà prête pour partir à «Nouillorc» 😀 Attention hamburguers avec ketchup, on arrive! Une semaine au pays des Yankees!

A postcard from last weekend. Oh my God, Costa Brava, how much I missed you! Tanned again and with a big dosis of salt on my skin, I’m now ready for New York 😀 Hamburguers with ketchup, here we go!

3 thoughts on “Prossima fermata: New York

 1. La foto deu ser del dissabte xq aki el diumenge… aigua i mes aigua.
  un petonet i ke vagi mu be per new york.

  …dona records!! ; )

 2. veig que no vas venir pas a banyar-te entre grecs i romans…
  ara fa un any jo feia les maletes x anar a USA, k fort k ràpid passa el temps!
  NYC t’encantarà, ja ho veuràs, els yellow cabs, els gratacels, l’estatua de la llibertat, l’Empire State, la 5th, Broadway, Times Square, el Central Parc, Manhattan,…tot allò que tantes vegades has vist a les pelis i sèries es convertirà en el teu propi decorat…jo me n’hi aniria a viure sns pensar-ho 2 vegades!
  has reconegut ja el de la foto?
  muas i a disfrutar al màxim

Los comentarios de esta entrada estan cerrados.