Tomé la buena decisión ^.^

VERSIÓ EN CATALÀ
Ei bones! ^.^ Aquí n’hi ha una que està de bon humor! Ja no tinc gaires hores per fer le vago, ni per seure al sofà, no tinc temps de saltar de bloc en bloc i deixar comentaris (sorri, us tinc abandonats; ara m’hi poso), vaig amunt i avall tot el sant dia…. PERÒ M’AGRADA LA FEINA QUE FAIG!!! M’hi sento a gust, m’agrada l’ambient que hi ha (jove i «ditxaratxeru»), cobro més del que em pensava i la feina que faig està prou bé. Què més puc demanar? … Que duri! jeje ^.^


VERSIÓN EN CASTELLANO
Muy buenas ^.^ Aquí hay alguien que está de buen humor! Cierto, ya no tengo tiempo para hacer el vago, ni sentarme en el sofá, tampoco puedo ir de blog en blog como antes leyendo y dejando comentarios a todo el mundo (en seguida me pongo al día, no os preocupéis), me paso el día p’arriba y p’abajo de un lado para el otro… PERO ME ENCANTA MI TRABAJO!!! Estoy a gusto, hay un buen ambiente (joven y dicharachero), cobro más de lo que pensaba y mi trabajo está bastante bien. ¿Qué más puedo pedir? …Qué dure! jeje ^.^

VERSION EN FRANÇAIS
Coucou tout le monde ^.^ Il y a quelqu’une qui est de bonne humeur, là! C’est vrai, je n’ai plus de temps pour fainéanter, ni pour «m’espatarner» (version occitaine pour la toulousienne) sur le canapé, ni pour lire/écrire sur vos blogs (je promets de m’y remettre bientôt), je passe la journée en aillant d’ici à là et de là à ici (jsuis pas sûre que ça c’est bien écrit, mais bon, on le dit comme ça, ici!) … MAIS J’ADORE MON BOULOT!!! Je m’y sens bien, il y a une bonne ambiance et les gens m’ont très bien accueilli, je touche plus de sou que ce que je pensais et mes tâches ne sont pas mal du tout. Alors, c’est bien quoi!


ENGLISH VERSION
Hey hello! ^.^ Here’s somebody who is in a good mood today! I don’t have time to be lazy, neither to sit down and relax, I’m all day long going from one place to another and i even don’t have time to read your blogs… BUT I LOVE MY JOB!!! I feel great at work, I like what i have to do, i like the atmosphere and the people i work with (young and fun) and I get paid more than I first thought. What else can I ask for? …Maybe some continuity ^.^

6 thoughts on “Tomé la buena decisión ^.^

 1. que duriiii!!! que duriiii!!!! : )
  ara que tb podries demanar la PAGA EXTRA!!! que arribi!! que arribi JA!! jeje.

  Tic content que tot vagi bé.
  un petonet

 2. Felicitats guapíssima! Faig tard, ho sento, però QUE GUAI! I una feina on et moguis molt és ideal per tu, bellugueta. Tinc ganes de veure’t! Hi ha novetats, no molt positives, però estic bé, don’t worry. Un petó immens!

 3. Moltes felicitaaats!!! et mereixes això i més (però totes les oportunitats acabarant arribant ja ho veuràs, de mentres aquesta té bona pinta perquè com a mínim et sentiràs còmoda amb la teva primera feina i ja és molt per anar agafant el rodatge).

  Molta sort i ànim!

 4. j’ai voulu te corriger, j’avais un peu de temps.. et il n’y a pas de faute!!!

  juste:
  en allant ..

  BRAVO

Los comentarios de esta entrada estan cerrados.