Yuhuuu! Ja és DIVENDRES!

I avui comença el compte enrere per poder fer el miler de coses planejades per al cap de setmana. Feia temps que no em sentia així: tinc ganes de fer mil coses; totes aquelles que no puc fer durant la setmana. Com quan érem a París i els caps de setmana eren un no-parar. Recordo arribar a dilluns a la feina i ja començar la setmana rebentada. Calia aprofitar el temps i vam aprendre a convertir els dies en jornades de 30 hores. Arribats a Barcelona, torno a tenir aquella vitalitat parisina que s’havia perdut en el no res tot aquest temps. Deu ser que se n’havia anat a passejar o potser és que treballar al 100% cada dia fa sentir-me més viva ^.^

És divendres i estic cansada però plena d’energia (de la més positiva) per no parar ^.^ Vull fer les primeres compres de Nadal, escriure postals, passejar, ballar, sortir a prendre algo, empapar-me de cultura, veure el 9è capítol de la 3a temporada de Heroes, dormir, quedar amb el meu germà, veure una peli d’aquelles de sofà, aprendre a fer un pastís diferent, llegir el diari (més enllà dels titulars), dutxar-me (jaja! és broma! això ho faig cada dia :P). En fi, tinc ganes de tornar a trobar temps per a tot 🙂

Bon week-end à tout le monde! ^.^

5 thoughts on “Yuhuuu! Ja és DIVENDRES!

 1. Noia, that’s energy!!!

  Espero que sigui contagiós. Jo me’n vaig de cap de setmana a una casa de colònies. Hem preparat jocs, musiqueta, i gimkana terrorífico-nocturna i tot. Això promet!

  I jo tb espero poder mirar el 9è de Heroes!!

 2. Dimecres tinc el primer examen de francés!!

  :s

  Mama por!

  A APROFITAR ELS CAPS DE SETMANA!!!

 3. Sí, jo quan era a ny aprofitava molt més els caps de setmana. Com que saps q hi ha un límit de temps t’esforces per fer i fer i fer… En canvi aquí el ritme és un altre. Una llàstima! Però bé… q tinguis tanta energia ja és positiu;-)

  Escolta, a mi tb m’agrada la bellesa intencionadament europea, eeeh? 🙂

  muamuamuaaaa guapi!

 4. ostres!! jo que porto unes setmanes que no paro quiet i més cansat del nomral, només de llegir-te ja me cansat : P

  així m’agrada que aprofitis el temps!!!
  per cert… ho vas poder fer tot?? ja tens el meu regal de nadal?? ; P

Los comentarios de esta entrada estan cerrados.