Yuhuuu! Ja és DIVENDRES!

I avui comença el compte enrere per poder fer el miler de coses planejades per al cap de setmana. Feia temps que no em sentia així: tinc ganes de fer mil coses; totes aquelles que no puc fer durant la setmana. Com quan érem a París i els caps de setmana eren un no-parar. Recordo arribar a dilluns a la feina i ja començar la setmana rebentada. Calia aprofitar el temps i vam aprendre a convertir els dies en jornades de 30 hores. Arribats a Barcelona, torno a tenir aquella vitalitat parisina que s’havia perdut en el no res tot aquest temps. Deu ser que se n’havia anat a passejar o potser és que treballar al 100% cada dia fa sentir-me més viva ^.^

És divendres i estic cansada però plena d’energia (de la més positiva) per no parar ^.^ Vull fer les primeres compres de Nadal, escriure postals, passejar, ballar, sortir a prendre algo, empapar-me de cultura, veure el 9è capítol de la 3a temporada de Heroes, dormir, quedar amb el meu germà, veure una peli d’aquelles de sofà, aprendre a fer un pastís diferent, llegir el diari (més enllà dels titulars), dutxar-me (jaja! és broma! això ho faig cada dia :P). En fi, tinc ganes de tornar a trobar temps per a tot 🙂

Bon week-end à tout le monde! ^.^