Com gastar-te el teu primer sou?

Les setmanes passen volant i ja fa 24 dies que treballo. Divendres vaig rebre el meu primer sou (com a comunicadora). Un sou d’aquells que fan il·lusió, perquè te l’has currat cada hora que has passat en aquell despatx ^.^ És la recompensa a destinar 40 hores de les teves preuades setmanes exprimint-te el cervell per als beneficis dels altres.

Divendres, un cop fora de l’oficina i amb un récord de diners al meu compte corrent de La Caixa, em disposava a gastar el meu primer sou de la millor manera possible. Perquè al cap i a la fi els diners són per gaudir-los:

 • Convido a esmorzar a les companyes de feina. 2 tallats, 3 cafès amb llet, 3 entrepans i un suc de taronja natural: 13,45 euros.
 • Em compro per internet el CD «Perle» de la Gianna Nannini, després d’escoltar la «Meravigliosa creatura» a classe d’italià: 18,50 euros.
 • Dono 2 euros a la Plataforma pel dret a decidir i em regalen un mocador per anar a la moda tot reivindicant enmig de la manifestació: 2 euros.
 • Convido a sopar per primer cop als meus pares, al brother i la xicota i a l’Arnau. Pizzes bones i postres encara millors, al carrer Montcada:
 • 92 euros + 2,5 de propina.
 • Em faig sòcia del club Tr3sc per seguir gaudint de descomptes en cinema, música i teatre: 25 euros.
 • Vaig al cine amb la Maria. Feia temps que no anàvem al cine un diumenge a la tarda, oi? Una entrada a la fila sis per veure Once, un musical irlandès d’aquells que et deixen ben atontat cantant i amb la pell de gallina: 6,5 euros.
 • Compro una bossa de xuxes i òbviament me les acabo abans que comenci la peli: 1,40 euros.
 • Quan torno a casa no em puc treure del cap les cançons de la Banda Sonora de Once. Entro a l’Ebay, m’hi registro com a nova compradora i compro el CD: 20 dòlars (aprox. 14 euros).

Passar un bon cap de setmana i gaudir d’una part de la recompensa pel meu esforç diari: no té preu.

11 thoughts on “Com gastar-te el teu primer sou?

 1. Ui, la Gianna Nannini!
  i que tal és el CD?
  jo només tinc la cançó de Meraviglioa creatura, en les dues versions éh!
  jejeje

  vaig a dormir que demà m’haig d’aixecar d’hora
  aquesta se suposa que és la setmana de l’estudi…

 2. ¡Eh, «preprima»! ¿Cuándo han estrenado «Once»? Llevo esperando el estreno meses… ¡Ya lo he visto! La estrenaron la semana pasada en Madrid, ¡¡¡¡me voy volando a comprar entradas!!!! Besitos y gracias por el aviso.

 3. Felicitats ninona! Dona un gustàs aquest primer sou… Me n’alegro que l’estiguis disfrutant així!

  OOOH! El restaurant del carrer Montcada no serà La Pizza Nostra? 😀

  Petons immensos!

 4. culleres!!! però si ja te’l deus haver polit tot!!! : P

  res res, tu gasta!! que per això treballes!!!

  un petonet: ZERO euros

 5. k way k way k way!!!i kè et sebla si akest finde/pont fem una quedada i ens convides a una cerveseta a totes?…ejeejej és broma!weno no+ una part, lo de quedar akest pont va en serio!dijous vespre?, dissabte vespre?
  petonets wapa i anem parlant…

  a vere si aconsegueixo lo del youtube po crec k se’m resisteix!

 6. ¿Te ha sobrado algo del sueldo? porque las Navidades se acercan, ya sabes… 🙂

  Un beso

 7. eeei…jeje fa riure com expliques el que t’has gastat. jo el meu primer sou (long time ago) no recordo com me’l vaig gastar, però segur que amb molta il.lu 😉
  el flog mon virtual de moment haurà d’esperar…requereix un temps che per adesso non ho proprio!!
  un bacino torinesee!

 8. Déu meu, ha de ser un senyor sou aquest!!
  Ara, a tots els que has convidat, que t’ho tornin, ja sigui en metàl·lic o en espècies…

Los comentarios de esta entrada estan cerrados.