Com gastar-te el teu primer sou?

Les setmanes passen volant i ja fa 24 dies que treballo. Divendres vaig rebre el meu primer sou (com a comunicadora). Un sou d’aquells que fan il·lusió, perquè te l’has currat cada hora que has passat en aquell despatx ^.^ És la recompensa a destinar 40 hores de les teves preuades setmanes exprimint-te el cervell per als beneficis dels altres.

Divendres, un cop fora de l’oficina i amb un récord de diners al meu compte corrent de La Caixa, em disposava a gastar el meu primer sou de la millor manera possible. Perquè al cap i a la fi els diners són per gaudir-los:

  • Convido a esmorzar a les companyes de feina. 2 tallats, 3 cafès amb llet, 3 entrepans i un suc de taronja natural: 13,45 euros.
  • Em compro per internet el CD “Perle” de la Gianna Nannini, després d’escoltar la “Meravigliosa creatura” a classe d’italià: 18,50 euros.
  • Dono 2 euros a la Plataforma pel dret a decidir i em regalen un mocador per anar a la moda tot reivindicant enmig de la manifestació: 2 euros.
  • Convido a sopar per primer cop als meus pares, al brother i la xicota i a l’Arnau. Pizzes bones i postres encara millors, al carrer Montcada:
  • 92 euros + 2,5 de propina.
  • Em faig sòcia del club Tr3sc per seguir gaudint de descomptes en cinema, música i teatre: 25 euros.
  • Vaig al cine amb la Maria. Feia temps que no anàvem al cine un diumenge a la tarda, oi? Una entrada a la fila sis per veure Once, un musical irlandès d’aquells que et deixen ben atontat cantant i amb la pell de gallina: 6,5 euros.
  • Compro una bossa de xuxes i òbviament me les acabo abans que comenci la peli: 1,40 euros.
  • Quan torno a casa no em puc treure del cap les cançons de la Banda Sonora de Once. Entro a l’Ebay, m’hi registro com a nova compradora i compro el CD: 20 dòlars (aprox. 14 euros).

Passar un bon cap de setmana i gaudir d’una part de la recompensa pel meu esforç diari: no té preu.