Fast Good


Avui he treballat. I déu n’hi do la gent que pringava com jo a Barcelona, perquè els carrers anaven prou plens!

A l’hora de dinar, hem anat a descobrir un nou restaurant ultra mega fashion (és lo bo de treballar pel centre): el FAST GOOD. Es tracta d’una iniciativa culinària d’una coneguda cadena d’hotels i el magnífic Ferran Adrià. Sí, aquest gran cuiner ha fet un pensament de ketchup i mostassa i ha muntat un fast food amb menjar de debò i sense greixos!

La nostra idea inicial per dinar avui era anar a buscar algun entrepà al Pans o un tupper al Nostrum, però en saber que els aromes del Bulli eren a prop, no hem dubtat ni un moment en anar-ho a provar.

I l’experiència, què tal?

El local és evidentment super-fashion-oh-yeah, amb colors, llums, boles i televisions de plasma per tot arreu. Serveixen entrepans (perdó: «paninis»), hamburgueses… Però Ooooh My God! Quines hamburgueses! Delicioses! D’aquelles bones boníssimes i ben gruixudes amb salsa chimichurri i enciam fresc tallat al moment. El millor, però, són les patates fregides. Es nota que no són refregides; tenen un gustet a oli d’oliva com si la iaia hagués estat fent-les.

El local és enorme i tenen taules i tamborets (tot plegat molt popero) per poder dinar tranquil. Això sí, no hi ha micros ni ningú crida les comandes; segurament tot deu anar per ordinador directament o per sistema de «pensaments».

El més friki, però, és que tenen diaris i revistes per si vols llegir mentres esperes que et porten la comanda. I told you: soooooo freaky and sooooo posh.

També tenen un petit supermercat amb amanidetes, begudetes, batudets i macedònies (d’aquelles tipus New York, ficades en gots de plàstic per endur), i fins i tot he vist un pollastre a l’ast al buit per ficar al microones.

Quant el preu…. Això, el preu. És un tema important. Evidentment, amb cada panini i hamburguesa estàs pagant les llumetes i les estanteries fashions que només serveixen per decorar. Una hamburguesa i unes patates m’han costat 9 euros. Autx! Però s’havia de provar! Com que potser no aniré mai al Bulli, sempre podré dir que estat al seu Fast Food! ;D jeje

Tenen un local a Barcelona (a Balmes, entre Provença i Rosselló) i quatre més a Madrid (ah! y otro en Chile!)

PD. si voleu anar fent boca, visiteu la pàgina web del Fast Good; tenen fotos i descripcions de tots els menjars que ofereixen. Com a mínim així s’estalvien tota una fila de badocs (en els quals m’incloc) que es queden 4 hores davant la caixa sense demanar, perquè encara estan repassant tota la llista.

One thought on “Fast Good

  1. Hello! Ciao! Salut! En alemán nosé!

    Yo he tenido fiesta!!!! Chincha chincha! Yo quiero ir a probar el fast good ese. No me has dicho nada, te mandé un mail por si querías ir al estreno de los cortos de la escac… puedes ir con todo el mundo que quieras, it’s free.

    Me alegro que te vaya bien con el trabajo y con todo. Un día de estos ya quedaremos no?

Los comentarios de esta entrada estan cerrados.