Fast Good


Avui he treballat. I déu n’hi do la gent que pringava com jo a Barcelona, perquè els carrers anaven prou plens!

A l’hora de dinar, hem anat a descobrir un nou restaurant ultra mega fashion (és lo bo de treballar pel centre): el FAST GOOD. Es tracta d’una iniciativa culinària d’una coneguda cadena d’hotels i el magnífic Ferran Adrià. Sí, aquest gran cuiner ha fet un pensament de ketchup i mostassa i ha muntat un fast food amb menjar de debò i sense greixos!

La nostra idea inicial per dinar avui era anar a buscar algun entrepà al Pans o un tupper al Nostrum, però en saber que els aromes del Bulli eren a prop, no hem dubtat ni un moment en anar-ho a provar.

I l’experiència, què tal?

El local és evidentment super-fashion-oh-yeah, amb colors, llums, boles i televisions de plasma per tot arreu. Serveixen entrepans (perdó: “paninis”), hamburgueses… Però Ooooh My God! Quines hamburgueses! Delicioses! D’aquelles bones boníssimes i ben gruixudes amb salsa chimichurri i enciam fresc tallat al moment. El millor, però, són les patates fregides. Es nota que no són refregides; tenen un gustet a oli d’oliva com si la iaia hagués estat fent-les.

El local és enorme i tenen taules i tamborets (tot plegat molt popero) per poder dinar tranquil. Això sí, no hi ha micros ni ningú crida les comandes; segurament tot deu anar per ordinador directament o per sistema de “pensaments”.

El més friki, però, és que tenen diaris i revistes per si vols llegir mentres esperes que et porten la comanda. I told you: soooooo freaky and sooooo posh.

També tenen un petit supermercat amb amanidetes, begudetes, batudets i macedònies (d’aquelles tipus New York, ficades en gots de plàstic per endur), i fins i tot he vist un pollastre a l’ast al buit per ficar al microones.

Quant el preu…. Això, el preu. És un tema important. Evidentment, amb cada panini i hamburguesa estàs pagant les llumetes i les estanteries fashions que només serveixen per decorar. Una hamburguesa i unes patates m’han costat 9 euros. Autx! Però s’havia de provar! Com que potser no aniré mai al Bulli, sempre podré dir que estat al seu Fast Food! ;D jeje

Tenen un local a Barcelona (a Balmes, entre Provença i Rosselló) i quatre més a Madrid (ah! y otro en Chile!)

PD. si voleu anar fent boca, visiteu la pàgina web del Fast Good; tenen fotos i descripcions de tots els menjars que ofereixen. Com a mínim així s’estalvien tota una fila de badocs (en els quals m’incloc) que es queden 4 hores davant la caixa sense demanar, perquè encara estan repassant tota la llista.