Bruuuuum Bruuuuum és el soroll de la meva nova moto (ehem… moto; no scooter)


19.639 km. Pràcticament la distància que hagués fet anant i tornant de Barcelona a Berlín 5 vegades ^.^ Pràcticament 20 mil kilòmetres recorreguts amb la meva fidel companya d’aventures, la meva petita Scoopy verda. I com tirava ella pel carrer Aragó a 70km/h! Ñèèèèèèèèèeè! Un so inconfusible que apartava tot obstacle del davant per creuar Barcelona en poc més de mitja hora.

Ai, com et trobaré a faltar, petita!

M’hagués agradat arribar els 20 mil kilòmetres, hagués estat una xifra maca, però els Reis Mags d’Orient han dit que aquest any m’havia portat massa bé i que em calia passar a un nivell superior.

Bruuuuum Bruuuuum!!! és el soroll de la meva nova moto ^.^ És platejada, grossa i preciosa. Té parapeto davant i paquetero darrere, i és suau-suau com una palmera! És de segona mà però està intacte (el seu anterior amo no deuria ser gaire motero… Ell s’ho perd!). El relleu l’agafo jo i ja es pot preparar aquesta SH 125 perquè la faré córrer amunt i avall per tot arreu! Ara sí que no hi ha fronteres, que es preparin les rondes, que ja hi puc entrar! ^.^ Visca!


Aquest matí, m’he trobat les claus d’aquesta preciositat en una capsa que hi duia el meu nom escrit. Sí, sí, era per a mi 😀 La meva nova companya de velocitat, tota una senyora moto (com la senyora que hi va al damunt 😉

Qui vol pujar-hi?