Mama, aquesta nena em fa por


Fins avui no havia pensat mai que l’Amélie pogués arribar a fer por. Però ara que me la torno a mirar, sí que és cert que té una cara un punt diabòlica. És fins i tot una mica Gioconda i, siguis on siguis, a dreta o esquerra, més lluny o més a prop, l’Amélie et segueix amb la mirada.

– Mama, por.

Això és el que ha sentit el petit Roger, de 2 anys, quan, a l’hora d’anar fer la migdiada a la meva habitació, s’ha sentit monstruosament observat per una cara blanca amb ulls profunds i llavis vermellosos.

– Com es diu aquesta nena? – li deia a la seva mare.

Serà que el seu nom francès no li ha agradat perquè, ni tan sols baixant completament les persianes i deixant l’habitació totalment a les fosques sense rastre del póster, en Roger ha exclatat a plorar i tremolar de por.

– Mama, aquesta nena em fa por!

Al final, hem acabat desenganxant el poster de la paret i en Roger ara dorm tranquil. Tot i que, per la por que li feia el póster, no m’estranyaria que el pobre tingués algun malson :S

4 thoughts on “Mama, aquesta nena em fa por

 1. Me encanta esta chica, tenga un punto de diabólica o no 🙂 Hoy precisamente le pedía a Paco que me buscara Ensemble, c’est tout, para bajármela, pero creo que aún no está disponible.

  Un beso, Roser, y buen fin de semana.

 2. jeje pobret Roger, però si aquest póster és GENIAL!!! : )

  nanit i que dormis bé!!
  muaaaa

 3. Ooh! Quina dolçor 🙂 I sí que és una mica diabòlica a aquesta imatge, sempre ho he pensat. M’encanta! Tot i que el pòster que prefereixo jo (i que està orgullosament penjat a la meva habitació, i vindrà amb mi al meu pis junt amb el quadre de l’Audrey Hepburn) és aquest:

  http://host.trivialbeing.org/fofr/images/10086386.jpg

  Quina il·lusió veure’t ahir (i dimecres!), em sap greu haver estat tan out… vaig dormir 3h i rebre males notícies, ja t’explicaré. Avui ja estic millor, però.

  Fins dimecres petite etc etc!

 4. Pobret… realment a mi de petita també m’hagués fet por aquesta mirada ara que ho dius.
  A veure si ens veiem aviat, nosé la setmana k ve ja començo pràctikes a Nous formats i nose kin horari faré, si vols dema o dimecres podem anar a dinar pk dimecres me’n vai cap a l’Escala city k estaré ‘indispuesta’ durant 3 o 4 dies!!
  petonets cuca i torna a enganxar al pòster quan en roger se’n vagi!

Los comentarios de esta entrada estan cerrados.