Skiada British 2008

Ja fa massa temps d’aquella «esquiada a la britànica» a la Vall d’Aran. Ens ho vam passar tan bé que allò s’havia de repetir. Han passat sis anys (sí? tant?) però més val tard que mai, oi? I quin cap de setmana blanc que hem passat! ^.^ Aquest cop, però, hem canviat la Vall d’Aran per Font Romeu, on el Marc hi té una caseta de nines apta per a 9 persones. Al final, els 50 mails d’organització de matalassos, mantes i menjar van ser tot un èxit logístic.

De neu n’hi havia, sí. De fet, només creuar el túnel del Cadí, la Cerdanya ja ens va rebre amb una bona nevada. L’endemà ens acompanyava un sol esplèndid a les pistes de Font Romeu. Potser vam estar més estona esperant i jugant amb la neu que esquiant, però va estar bé (fins que el Xavi em va esclafar un immens grapat de neu a la cara…). Sort que l’Íngrid el duu a ratlla ^.^

Tot i un parell de «petitíssims» entrebancs, el cap de setmana ha estat fantàstic! 😀 No sé per què, hem sembla que aquest viatge el recordarem durant una bona temporada ^.^

I és que a nosaltres res se’ns resisteix: ni una mica de neu a la carretera, ni les cadenes tèxtils, ni les relliscades imprevistes a la cuneta, ni les aixecades de cotxe a pes, ni els canvis d’última hora i ni tan sols una roda punxada a l’últim moment, han pogut evitar que fos un cap de setmana fabulós. Bárbaro! que dirien alguns 🙂

Han tornat els trivials, les cartes, els riures, els esmorzars amb pijama, els embolics, els cotilleos, els maleteros del cotxe carregats a tope, les ulleres i equips d’esquí de l’any de la pera, les boles de neu, els records britànics, les cançons. Ho trobava a faltar. Això pinta bé. Primer propòsit de l’any aconseguit ^.^ Ara només espero que no triguem sis anys més a repetir-ho. Això sí, el proper cop agafem tots el tren!!!

6 thoughts on “Skiada British 2008

 1. Al tren s’hi està de conya, i més amb totes les troupes de carnaval que viatjaven amb mi!

  Actualitzo quan arribi a la feina. Gràcies per les fotos, els cotillejos i el riure 😉 No es pot trigar 6 anys més! I a la propera penso estar-hi el 100% del temps.

 2. wapa!
  veig que en el teu cap de setmana de carnaval a la neu s’hi ha valgut tot i més!Jo vaig posar el 4 disfrassada amb l’elegància de l’audrey hepburn a Desayuno con diamantes i unes quantes copes a sobre…i no diries mai ki m’ha felicitat via facebook?
  fred fred, fred fred…el ismíssim Mariano Rajoy, ‘Mire usted’…k fort les campanyes polítiques via facebook per aconseguir els vots dels joves..això és un fenòmen a estudiar.
  k fuerte!
  petonets cuca i espero ens veiem aviati merci de nou!

 3. Si és que som uns cracks, els millors del món mundial. I això és un tresor que no podem perdre (ara m’he posat seriós hehe).

  Ah, un visca per la parella fotògrafa! (jo ja puc anar fent cursos de fotografia, que quan arriba el moment em deixo la càmera a casa…)

  Petons.

  I no, jo prefereixo anar en cotxe i arriscar-me a esquiar abans d’hora 😛

 4. xD «Azme Jaja»… Estàs fatal!

  Actualitzada, sense definicions però. Demà més 🙂

  El truquillo és més que simple: brushes. Solia fer-les amb l’eina compàs i em quedaven així, però trigava molta estona per cada fletxa, i sóc perfeccionista però no tant!

 5. Oh, Death Cab for Cutie són espectacularíssims! Ja et passaré alguna cosa.

  I escolta, m’hauràs d’explicar bé de què treballes… perquè això que rebis propaganda exclusiva… ehem!

Los comentarios de esta entrada estan cerrados.