Boscos endins

Dijous passat vam anar boscos endins a la recerca d’una caputxeta vermella que poc s’assemblava a la que vam construir en 3D ja fa més d’un any…

Tot i ser negre nit, al bosc s’hi estava bé 😀 Ens vam deixar encantar per tot un seguit de personatges fantàstics i curiosos i vam seguir caminant encara més endins allà on aquell món de fantasia era del tot real; vam emprendre el viatge amb tots ells, cantant i somrient, il·lusionats durant prop de 3 hores de musical.


Boscos endins, ningú ens pot dir

si el que cerquem es troba allí

Boscos endins, p’ro tot i així
comença el nostre viatge
Boscos endins, està molt clar

i no ens caldrà seguir un dibuix

Boscos endins desfem l’embruix
[…]

Sembla que els musicals estan arribant fort a Catalunya i això de cantar damunt de l’escenari està més de moda que mai. However, no tots neixen estrelles; i jo ja puc dir que en conec una que comença a brillar amb llum pròpia ^.^ I pensar que va començar cantant un musical de l’Snoopy ^.^ Ho hauria d’haver gravat…


Boscos Endins és una altra obra mestra del musical, firmada per Sondheim i portada a l’escena per dagoll dagom. Absolutament recomanable. Perquè els contes no són només per als més petits.

o