Antònia Font i altres eventos importants ^.^

He de fer més cas al meu germà i a l’Arnau. En temes musicals, tot s’ha de dir, en saben més que jo i tenien tota la raó del món per insistir-me que escoltés Antònia Font. Friso per anar al concert del proper diumenge 30 ^.^ Tot i que el CD amb l’orquestra és pel meu gust massa lent (li treu dinamisme als grans hits? o és que ja estic massa acostumada als ritmes moguts?) no penso criticar abans d’hora i aniré al Liceu amb un somriure ben ampli i tota la motivació del món. Yuhuuu!

TREIEU LES AGENDES QUE HI FAREM UN REPÀS…
I ja que estem posats, aprofito per fer una mica de repàs a l’agenda musical ^.^ Això de passar-me el dia analitzant, escrivint, coordinant i organitzant eventos musicals (among others) m’acaba afectant en hores no-laborals… :X Bbrrr Però m’encantaaaaaaa! Mwahahaha! 😛

30 març. Antònia Font al Teatre del Liceu («entrades esgotades» a servicaixa; tot i que si en voleu us en puc aconseguir 😉
2 abril. Zucchero a l’Apolo
12 abril. Ian Brown a Razz
29 abril. James a Razz
2,3 maig. SOS 4.8 Festival a Murcia. The Chemical Brothers, Kaiser Chiefs, Rufus Wainwright, James, Digitalism, Jeff Mills, The Pinker Tones, The Cabriolets, Fangoria, Second, Angel Molina.
3 juny. Kylie Minogue a Madrid.
12 juny. Radiohead al Festival Daydream al Fòrum (si no s’afanyen aquests de Sinnamon a confirmar més artistes, començarem a pensar en anomenar-lo «festival Radiohead»…).
19,20,21 juny. Sónar.
6 juliol. REM al festival Doctor Loft a Empuriabrava
8 juliol. Lenny Kravitz al Pavelló Olímpic de Badalona.
18,19 juliol Summercase. Aquest any de moment venen:
The Breeders, CSS, Maxïmo Park, M.I.A., Mystery Jets, Pete & The Pirates and The Stranglers, The Verve, The Foals, Kings of Leon, Los Campesinos, Sex Pistols, Sons & Daughters.
9 d’agost. Creamfields Andalusia (El Ejido).
Chemical Brothers, Thievery Corporation, Uffie&Feadz, Carl Craig, Kevin Saunderson, Boys Noize, Isis, Wally Lopez, Sebastian.
15 d’agost. Ola Festival a El Ejido. Björk, Massive Attack, Goldfrapp, Digitalism live!, The Enemy, Junior Boys.

* Ja sé que falten molts altres eventos però aquests són els que toco jo i per tant els que tinc més a mà. Me’ls estimo, que carai! Són els meus petits productes que he anat cultivant poc a poc ^.^

Apa, ja no teniu excusa! ^.^ Segur que algun dels vostres grups preferits estan en aquesta llista. Aneu estalviant perquè això sí que ho tinc clar… cada any hi ha més festivals i cada any són més cars!

2 thoughts on “Antònia Font i altres eventos importants ^.^

  1. Nena!
    com estàs?, fa molt k no sé res de tu ni de vosaltres…bé i fa molt k vosaltres no sabeu res de mi, ho reconec. He estat una mica estressada últimament, pk comencem a rodar el documental el dia 1 i havia de combinar les pràctikes amb les reunions de guió i amb els viatges ter amunt i avall…ara ja només són viatges ter amunt i avall. Demà pals, dimarts camprodon, divendres crec k Manlleu… a veure po si abans de començar el rodatge kedem un dia per una coca-cola i un kinder bueno k aviat te’ls treuran del mercat!
    mil muas de rams

  2. eiiiiiiiiii

    aqui el dani i jo estem frisant tb per anar el dia 30 a sentir-los… això de les cançons amb orquestra a vegades sonen una mica estranyes, pero una vegada acostumats n’hi ha algunes de moooolt bones. Recomano sentir la de «tots els motors» i la d»alpinistes samurais»… molt bones versions si senyor!!!!

Los comentarios de esta entrada estan cerrados.