A Madrid amb l’AVE

AVEui el jefe i jo ens hem plantat a los Madriles en un anar i tornar de Sants a Atocha i d’Atocha a Sants, així pim-pam, com qui agafa el metro. Un parell de reunions i un parell més de trobades A VEure com van els negocis a la capital. Amb horari de bussiness, a les 7 del matí sortíem puntualment, per arribar just quan la capital es despertava. Dia complet i ben aprofitat i de tornada cap a Barcelona en un tres i no res.

Cert, lA VElocitat que agafa és prou bona (sobretot quan decideixes aixecar-te per anar a la cafeteria i t’adones que t’has d’agafar a algun lloc fix mentre et beus el tallat). La comoditat és extrema i el procés és tan senzill com agafar un rodalies cap a Mongat. Només podrien fer dues coses per millorar-ne el servei: arreglar la ràdio (dels 8 canals que ofereixen només en funcionen 2: un és un paio que explica coses que no interessen i l’altre és una simfonia larghetto de robert schuman que sona en repeat) i donar espardenyes per acabar de sentir-s’hi com a casa ^.^

Ha costat, però sembla que finalment han aconseguit fer un servei mínimament bo per a aquest país. Si t’ho posen així de fàcil, no fa tanta mandra anar cap a Espanya… Al cap i a la fi, és com agafar un metro-una-mica-més-llarg.

2 thoughts on “A Madrid amb l’AVE

 1. jajaja i el preu?? com pagava el jefe, així rai!!
  Que millorin tb el preu!!

  petonets dels ferrocarrils CATALANS!!!

 2. Hola!
  Treballo a Barcelona Televisió i estem preparant un reportatge sobrre l’arribada de l’AVE. Busquem gent que per motius de feina o personals hagi d’agafar l’AVE. Si voleu participar o coneixeu algú que ho pugui fer us ho agrairíem molt!!!!
  El mail de contacte és: msolans@barcelonatv.cat

  Gràcies!!!

Los comentarios de esta entrada estan cerrados.