Troballes YouTube

Avui m’he perdut una mica pel món YouTube (quines bones joies s’hi troben! JurJur!) i em ve de gust compartir les troballes amb els que tingueu 5 minuts per fer-hi un cop d’ull:

1) THE NEW ANTONIA FONT GENERATION

Repassant alguns videos del concert d’Antònia Font del Liceu (què voleu que us digui, me’ls miro i remiro, recordo una gran nit i m’emociono!), he trobat aquesta delícia domèstica. Espero que a l’Arnau, el Pol i la Laia no els faci res quedar retratats al meu bloc, però ésque els he trobat absolutament fabulosos ^.^ Així de sana i divertida creix a nova generació!2)KEN LEE
Gràcies a la troballa de l’Eva, a la feina fa dies que tenim un himne gràcies a aquesta dona. Perquè ens encanten les versions lingüístiques atrevides! Ken Leeeeeeee! Tulibu dibu douchooo!

3)IL BARÇA and THE MAIN EVENT
Per vocació professional, l’últim vídeo (descobert avui; per tant encara estic en estat de shock recent) serà esportiu-musical: la lletra de l’himne de la Champions League -aquell que fa posar la pell de gallina (com a mínim, a mi). I de fet, aquest ha estat el principi d’una profunda decepció. Jo, que de gran vull ser una “Ken Lee” i reinventar les lletres que no entenc (la meva 1ª gran aportació “Un llapis digué a un pistatxo”), havia pensat (o havia volgut pensar) que l’himne deia “IIIIL BARÇAAAA nananananaaaa nananananaaa IIIIL BARÇAAAAA nananana […] THE CHAAAAAMPIONS!” -Escolteu bé; jo crec que hi ha una versió amagada*
Incís: Mmmmm… Em pregunto si el meu jefe haurà ficat cullerada monetària per aparèixer a la lletra de la Champions? ^.^ En qualsevol cas, és molt gran veure el nom de l’empresa enmig de tot plegat! I a sobre 2 cops!!! JeJe

* Per aquells que encara no hagiu trobat el moment pletòric “Il Barça” i no pogueu anar a dormir sense saber-ho, la clau és “Die Meister” i “Die Besten” 😉