E U R O P A

Avui Dia d’Europa, recupero una de les meves fotos preferides. Un any després d’haver fet aquesta foto, segueixo sentint una gran admiració per la nova Europa que estem construint. Erasmus, Leonardos… i ara Hospitalities. M’agrada contribuir a fer Europa encara més gran, més forta i més alta. Feliç dia d’Europa a tothom!


RECUPERACIÓ POST. FOTOLOG «ROSER A PARIS» 12/03/2007

«Vet aquí el gran significat d’Europa, fruit de la paraula de moda: E R A S M U S! Itàlia, Suècia, Espanya, Alemanya, Rússia, Corea del Nord i Estats Units, junts en l’objectiu de construir una torre humana, capaç de fer front a la poderosa Tour Eiffel.

Els programes Erasmus (també Leonardos i altres intercanvis internacionals) han construït, sense esforç i d’una manera natural, el que molts anys de política europea no han aconseguit: Europa ja és, a hores d’ara, gràcies a tots els joves que hem sortit de les nostres fronteres a la recerca del significat de la paraula Erasmus, una unió de països capaços de construir un futur comú millor.

Diumenge als Camps de Mars, davant l’atenta mirada de Madame Eiffel, vam demostrar que els joves d’avui dia, units i fent pinya, som al capdavant d’una Europa unida i oberta als diferents costums i folklores, vinguin d’on vinguin, ja sigui de l’est o de l’oest.

Estem disposats a aprendre i a ensenyar per seguir construint, a base d’esforç i d’experiències, una autèntica torre de Babel, on tothom que ho vulgui pugui pujar-hi i gaudir de les meravelloses vistes a una Europa tolerant, multicultural, multilingüística, plurinacional i, sobretot, unida.

Això sí, si ens deixen, els catalans seguirem sent al capdavant de la torre perquè aquesta vegada sí, la unió faci la força!»

o

2 thoughts on “E U R O P A

  1. Moltes gracieeeeeeees!!!!!!!!

    Un dia d’aquests ens hem de trobar per celebrar-ho 😀

    Per cert, em va encantar la foto el primer cop que la vaig veure, em segueix encantant ara!

    Visca Europa XD

  2. si ja m’he posat al dia, però quan vaig llegir aquest post no vaig deixar comentari : P

    va, haviam si actualitzo, encara que sigui algo curt

Los comentarios de esta entrada estan cerrados.