Norway, six points – La Norvège «si puà»

Dobro veche, Belgrad! This is Norway calling! 😀

Amb 152 punts i una cinquena plaça, Noruega no va fer un mal paper dissabte a Eurovisión.

Espanya li va donar sis punts a les noruegues de la cançó popera que tancava el festival. Sis puntets no és gaire; serà que als espanyols no els hi cauen bé els nòr
dics? L’Arnau i jo hem decidit donar-li una segona oportunitat a Noruega i fer-li un examen més profund per tal de decidir si els noruecs es mereixen o no aquests «six points» (com mola! aquesta frase pot llegir-se tant en anglès com en francès!).

Dimecres marxem a Noruega! 😀 Cinc dies. Les nostres vacances.


Ens esperen fiords i paisatges bonics, tot i que molt probablement no els veurem amb tant de sol… En qualsevol cas, plogui o nevi, la meva Sony no se’n perdrà detall 🙂 D’Oslo a Bergen hi ha 7 hores de tren i diuen que el que es pot veure per la finestra és una de les meravelleses paisatgístiques mundials!


Després d’un parell de dies a Oslo, arribarem amb el tren a Bergen, destí turístic noruec per excel·lència i també una de les ciutats més plujoses. Tindrem sort i agafarem l’època dels 10 dies de sol anuals? En qualsevol cas, per les fotos i catàlegs que hem vist, Bergen promet molt! Farem el guiri i intentarem sobreviure en una de les ciutats més cares d’Europa (a l’aeroport: una poma + una ampolla d’aigua = 10 euros).I aquest d’aquí, és el motiu del nostre viatge 🙂 Ander, que venim!!! Segurament no anirà disfressat de Jack Sparrow, però no descartem trobar-lo vestit de víking amb el senyor Erasme de Rotterdam envoltant-lo ^.^ (Lo siento, Ander, es de las únicas fotos que tengo tuyas… A ver si en Bergen te hago más!)

5 thoughts on “Norway, six points – La Norvège «si puà»

  1. jajaja veig que estem tots igual!! liadissims!!
    Si ja ho diuen, que com la vida d’estudiant…

    Quina era la companyia de low cost per anar a norway? és que no m’enrecordo : P

    au, petonets i cuida’t!!

  2. Low Cost per anar a Noruega? NORWEGIAN airlines. Tot i q dsd Barna només vola a Oslo, que en realitat és el menys bonic del país…
    Per a tota la resta SCANDINAVIAN AIRLINES.

Los comentarios de esta entrada estan cerrados.