Barcelona Ping Pong

o

ja són

100 posts

…i l’amor pels blocs continua!!!

Us convido a donar un cop d’ull a la novíssima iniciativa d’un parell de joves amants del ping pong i de la ciutat de Barcelona ^.^


Barcelona Ping Pong
és per a nosaltres una excusa per jugar cada cap de setmana una partideta de ping pong alhora que descobrim diferents indrets de la ciutat. I si, a més a més, tot aquest valiós coneixement el podem fer públic per a altres “pingpongueros” com nosaltres perquè algun dia faci servei a algú, encara més fantàstic, tu!

El bloc és encara molt nou i portarà molta feina anar visitant i escrivint sobre totes les taules de ping pong de Barcelona. De moment, n’hi ha molt poques de fetes, però ja podeu fer-vos una idea general del què tenim al cap. L’objectiu és arribar a completar una fitxa per cada taula… Difícil, però no impossible! 😀 Si més no, ja tenim esport “dominguero” per als propers 3 anys! jeje

I ja ho sabeu, si algú s’anima a fer-nos arribar comentaris i/o fotos d’altres pistes que encara no haguem visitat, estarem encantats de publicar-ho!