Barcelona Ping Pong

o

ja són

100 posts

…i l’amor pels blocs continua!!!

Us convido a donar un cop d’ull a la novíssima iniciativa d’un parell de joves amants del ping pong i de la ciutat de Barcelona ^.^


Barcelona Ping Pong
és per a nosaltres una excusa per jugar cada cap de setmana una partideta de ping pong alhora que descobrim diferents indrets de la ciutat. I si, a més a més, tot aquest valiós coneixement el podem fer públic per a altres «pingpongueros» com nosaltres perquè algun dia faci servei a algú, encara més fantàstic, tu!

El bloc és encara molt nou i portarà molta feina anar visitant i escrivint sobre totes les taules de ping pong de Barcelona. De moment, n’hi ha molt poques de fetes, però ja podeu fer-vos una idea general del què tenim al cap. L’objectiu és arribar a completar una fitxa per cada taula… Difícil, però no impossible! 😀 Si més no, ja tenim esport «dominguero» per als propers 3 anys! jeje

I ja ho sabeu, si algú s’anima a fer-nos arribar comentaris i/o fotos d’altres pistes que encara no haguem visitat, estarem encantats de publicar-ho!

2 thoughts on “Barcelona Ping Pong

 1. 100 entrades!!! Uo! Felicitats! 😀

  Per simple curiositat, he mirat quantes en tinc jo i… bé, em fa vergonya dir-ho… des de novembre del 2006 porto 37 (!!!) posts.

  M’hauré de posar les piles.

 2. buaaaaaaaaaaaaa
  FIb gran, roser, molt gran, he tornat senceret, per si en tenies cap dubte xD
  i Scase? bé no? ^^
  espero de tot cor que l’any que ve segueixis treballant al puesto, i que em convidis a algun festivalet… xDDD

Los comentarios de esta entrada estan cerrados.