Facebook

o
Facebook s’ha fet encara més gran i cal reconèixer que els frikis que hi ha darrera ho estan fent prou bé. Amb el messenger vam iniciar la revolució de la comunicació interactiva. Després van arribar els blogs i fotologs, com a pàgines pesonals. Ara, però, amb facebook hem anat més enllà. De fet, ja som molt més enllà. Tant, que des de fa mesos m’oblido d’engegar el messenger. Ja no em cal, si facebook aconsegueix aglotinar-ho tot. Li dono un vot de confiança al nou «feisbuk», que ha restat importància a les aplicacions i n’ha donat més a les relacions humanes virtuals. Per això, avui li regalo un espai al meu blog.
o

2 thoughts on “Facebook

 1. jajaja facebook facebook… tant mira el facebook i tenia oblidat el teu blog!! res, avui ja m’he posat al dia:
  -costa brava IMPRESSIONANT!!!!
  -mare artista
  -2009: mandrejar a Formentera
  -en busca del pis perdut
  -bessones moníssimes!!!

Los comentarios de esta entrada estan cerrados.