La temporada 2008/09 és a punt de començar

Ja ens ho diuen a canal plus: aquest cap de setmana comença la lliga i, amb ell, una nova temporada. S’inicia un nou curs i, tot i no ser cap any, la gent formula nous propòsits que potser no arribaran a Nadal. Els meus: apuntar-me al gimnàs i deixar d’estudiar idiomes. No estic segura de que els pugui complir. En qualsevol cas, el setembre és una gran època. M’agrada tornar a veure la gent i saber els seus nous plans. Canvis de pis. Canvis de feina. Canvis de parella. Canvis de sexe. No, d’aquests encara no en conec cap. El setembre mola. De petita plorava sempre el dia abans de començar l’escola. M’aterrava la idea de tornar a la rutina escolar i deixar les idíliques i eternes vacances d’estiu. Ara ja sóc gran i només ploro recordant amb emoció els vells temps als reis catòlics, al maragall, als summer camps, a la pompeu… Aiiiix qué tiempos aquellos, i visca les retrobades.

4 thoughts on “La temporada 2008/09 és a punt de començar

 1. Piscines sant jordi ! Bon gimnás i piscinassa prop de casa (gairebé rima :-S). M’ho vaig passar força bé durant un any allà 😉

  I per cert, no tothom comença temporada al setembre, jo marxo de vacances d’aqui 2 dies, yay ! ;D

 2. T’adones de lo friki que queda dir que el teu propòsit és «deixar d’estudiar idiomes»??? XD

 3. roman, me l’apunto… tot i que amb una mica de sort aquesta temporada em canvio de pis i me’n vaig a viure amb el «tom cruise» d’aquí dalt 😉 aixi doncs prefereixo esperar a veure on aniré a parar abans d’apuntar-me al gim sant jordi. bones vacances!

  pèsol, és friki, i know it. però saps bé com jo que em costarà taaaant no fer-ho… en el fons, i’ll miss it

 4. uixxx, em deixava un post
  jajaja tu deixar d’estudiar idiomes?? i que més!! no m’ho crec!!
  15 de setembre, en serio que has deixat d’estudiar idiomes?? com van els pisets? i l’Esperanza??

  Quin dia quedem?? Aquest cop paga l’Anna!!! jejeje …o jo.

Los comentarios de esta entrada estan cerrados.