La mami estrena somni

la mare està contenta. com si dugués sabates noves. de fet, millor que això! estrena somni: ser pintora. Poc a poc aquell curset amateur de pintura l’ha anat tornant a endinsar en el vell somni que va aparcar quan tenia 23 anys per convertir-se en mestra. Qui ho anava a dir que més de 30 anys després, la mare tornaria a pintar amb ganes, força i creativitat. Tot és a punt per l’estrena. Dissabte fem una excursió a Breda per exposar les seves petites obres a la Fira d’artesania que celebren al «ventdelplà» real. Toca comprar taules i caballets i toldos. Preparar-ho tot per la posada en escena i la presentació a la societat catalana. Probablement no vendrem res. La «cosineta» ja l’ha avisada que el tema fira està difícil. Les perspectives econòmiques de Solbes tampoc ajuden a creure en un gran volum de ventes. En qualsevol cas, dissabte veurà un somni personal fet realitat. Per nosaltres serà ja un èxit absolut veure-la contenta fent el que li agrada. Tant de bo tot anés bé i la seva creativitat no s’apagués mai.

Jo mateixa amb molta ajuda gràfica de l’i-web li he creat aquesta pàgina web:
www.somnisabstractes.com

o

7 thoughts on “La mami estrena somni

 1. felicitats a la Carme pels somnis abstractes i els fets realitat. Mai no és tard, ja se sap! 🙂

 2. apa tu! quina web més xula! esarà contenta ^^

  però retoca millor les fotos de la dreta (del teu propi blog), per favor!

 3. Doncs molta sort a la teva mama!! I digues-li que fa bé, que els somnis s´han de perseguir sempre!!!

 4. Quina passada 😀 si aneu publicant la web a llocs d’interès/relacionats crec que aviat n’haurà de fer més. Felicitats!!

 5. Tb pot deixar la seva tarja en botigues de decoració q sembla que no però va directe a clients potencials que s’estan muntant el piset. I després boca a boca 🙂

 6. uoooo : O molt xulos!!
  jo en vull un!!! …o dos!!!
  i pensar que et vaig acompanyar a portar els estris perquè pogués fer la primera classe… : )

  ENHORABONA carmeta!!!

 7. com va anar per «ventdelplà»?? vau vendre algun quadre?? ja teniu encàrrecs??

Los comentarios de esta entrada estan cerrados.