Pel darrere

A casa, el pare compra l’AVUI. Fins fa poc jo només en llegia els titulars i algun paràgraf de la secció d’esports. Però fa poc vaig aprendre a donar-li la volta al diari i començar llegint-lo pel darrera. M’he enganxat als articles de la contraportada. Són grans reflexions. Sovint properes. I segurament això és el que m’enganxa. Jo que no sóc una gran lectora, un llibre de contraportades de l’avui seria sempre a la meva biblioteca particular. I pot sonar una mica irònic que escrigui un post sobre lectura, però volia compartir les dues últimes contraportades (d’avui i d’ahir), excel·lents. Les dues fan referència al final i inici de temporada. I d’ells en trec un parell de conclusions: l’any que ve vull anar a formentera i omplir-me de mandra.

La primera, dahir, és de la Lidia Heredia (Els Matins).
http://paper.avui.cat/article/ultima/138054/mandregem.html

La segona, d’avui, de l’Albert Om.
http://paper.avui.cat/article/ultima/138167/illes/sagrades.html

O

One thought on “Pel darrere

  1. així que ets una hippy-pijaaaaa!!!
    jejeje, doncs he de dir que jo tb he estat a FORMENTERA!! : P això si, només un dia que ens vam escapar des d’Eivissa.

    Haviam quan penjo les fotos!!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *