Pel darrere

A casa, el pare compra l’AVUI. Fins fa poc jo només en llegia els titulars i algun paràgraf de la secció d’esports. Però fa poc vaig aprendre a donar-li la volta al diari i començar llegint-lo pel darrera. M’he enganxat als articles de la contraportada. Són grans reflexions. Sovint properes. I segurament això és el que m’enganxa. Jo que no sóc una gran lectora, un llibre de contraportades de l’avui seria sempre a la meva biblioteca particular. I pot sonar una mica irònic que escrigui un post sobre lectura, però volia compartir les dues últimes contraportades (d’avui i d’ahir), excel·lents. Les dues fan referència al final i inici de temporada. I d’ells en trec un parell de conclusions: l’any que ve vull anar a formentera i omplir-me de mandra.

La primera, dahir, és de la Lidia Heredia (Els Matins).
http://paper.avui.cat/article/ultima/138054/mandregem.html

La segona, d’avui, de l’Albert Om.
http://paper.avui.cat/article/ultima/138167/illes/sagrades.html

O

One thought on “Pel darrere

  1. així que ets una hippy-pijaaaaa!!!
    jejeje, doncs he de dir que jo tb he estat a FORMENTERA!! : P això si, només un dia que ens vam escapar des d’Eivissa.

    Haviam quan penjo les fotos!!!

Los comentarios de esta entrada estan cerrados.