Comença la ruta dels pisos

La setmana que ve comencem a mirar pisos. Estem a l’espera que l’Esperanza torni de vacances, pagui els mesos que deu de lloguer i ens digui què pensa fer a partir d’ara, però ja estem farts de quedar-nos de braços plegats. Tot indica que marxarà, tot i que hi ha també possibilitats que es quedi. En qualsevol cas, nosaltres estarem preparats. El nostre objectiu és anar a veure vàrios pisos: grans, petits, cars, barats, de lloguer, de compra… De moment mirem, agafem idees, veiem altres coses, ens empapem de vocabulari immobiliari i després ja decidirem.

Dilluns tenim la primera visita. Què guai, què guai! És un piset de 62m2 a Poble Sec. Per les fotos sembla fantàstic i estupendo i està pintat de colorins. Però és car. Dels més cars que hem vist, pel que busquem. Comencem forts. Potser després caldrà baixar…

Dimarts ens esperen a Les Corts, a un parell de carrers del camp del Barça. Nou, per estrenar. Ple de colors i llum. Aquest és més econòmic, però com la majoria, té gastos d’agència.

o