Comença la ruta dels pisos

La setmana que ve comencem a mirar pisos. Estem a l’espera que l’Esperanza torni de vacances, pagui els mesos que deu de lloguer i ens digui què pensa fer a partir d’ara, però ja estem farts de quedar-nos de braços plegats. Tot indica que marxarà, tot i que hi ha també possibilitats que es quedi. En qualsevol cas, nosaltres estarem preparats. El nostre objectiu és anar a veure vàrios pisos: grans, petits, cars, barats, de lloguer, de compra… De moment mirem, agafem idees, veiem altres coses, ens empapem de vocabulari immobiliari i després ja decidirem.

Dilluns tenim la primera visita. Què guai, què guai! És un piset de 62m2 a Poble Sec. Per les fotos sembla fantàstic i estupendo i està pintat de colorins. Però és car. Dels més cars que hem vist, pel que busquem. Comencem forts. Potser després caldrà baixar…

Dimarts ens esperen a Les Corts, a un parell de carrers del camp del Barça. Nou, per estrenar. Ple de colors i llum. Aquest és més econòmic, però com la majoria, té gastos d’agència.

o

One thought on “Comença la ruta dels pisos

  1. eiiiiiiiii, com va la busca de pis?? Quants en porteu ja?? us en quedaríeu algun ja?? tots??

    fes fitxes de cada pis on aneu, i els descartats… me’ls passes!!! jejeje ; )

Los comentarios de esta entrada estan cerrados.