Les coses es posen difícils

L’Esperanza ha parlat. Finalment l’hem contactat i ens diu que deixa el pis. Però d’aquí a dos mesos. Em pregunto si els dos mesos seran dos realment o si en seran sis més. Aarghmmmhpfffffffff!!! Crido de ràbia. Segueixo sense saber què he de fer. Buscar un altre pis? Esperar aquest? Esperar, esperar i esperar. Ens passem el dia esperant. Valdrà la pena?

2 thoughts on “Les coses es posen difícils

  1. wenes!!! quant d temps!! no us ralleu, val la pena buscar pel vostre compte i ja canviareu si us va bé. Les oportunitats tb es busquen

  2. esperaaaa!!! i busca pis, per si trobes una ganga!!
    Tu ara dedica’t a mirar catàlegs.
    Dos mesos passen ràpids. Recordes quan va ser el teu aniversari?? Doncs ja fa DOS MESOS.
    Quan menys t’ho esperis ja estarem al Nadal!!! i vosaltres… al vostre pis!!! o… amb les reformes!! que ja saps que les obres sempre s’allarguen més del previst. Si és que aquests de la construcció… son el que no hi ha jejeje ; )

Los comentarios de esta entrada estan cerrados.