Curs de Tècniques Teatrals

Algun cop us heu proposat fer un curs de teatre? Les motivacions poden ser diverses: perdre la por escènica, seguir els passos d’un gran artista, omplir les tardes perdudes davant l’ordinador o simplement fer una mica el ganàpia.

Aquesta tardor, la meva tieta, Iraida Sardà, dóna un curs de Tècniques Teatrals dirigit a tots aquells que desitgin aprendre’s a moure damunt l’escenari. Ella mateixa ens explicava personalment que el teatre permet també «millorar la comunicació, adquirir seguretat, manifestar-se amb plenitud i, fins i tot, augmentar l’autoestima»! Visca les tècniques teatrals, doncs!

Evidentment aprofito un espai en aquest bloc per fer publicitat del curs, pensant que potser a algun dels lectors us podrà interessar 🙂

«El curs abordarà tècniques teatrals de diferents directors i actors de reconeixement internacional amb l’objectiu de descobrir els beneficis psicològics de la pràctica teatral. El curs es basarà en exercicis pràctics».
Lloc: Sala Aditi (c/ Avinyó, 31)
Horari: Divendres 20,30h – 22h


Si en voleu saber més, visiteu la seva pàgina web; allà hi trobareu el mail de contacte i altres informacions.

o

One thought on “Curs de Tècniques Teatrals

  1. caram!! així que tu ets l’última d’una família repleta d’artistes!! ; )

Los comentarios de esta entrada estan cerrados.