Moments de transició

Escrivint des de la feina a la pausa de dinar, perquè els de Jazztel encara no ens han posat internet al pis, m’adono que ja fa quasi una setmana que vivim al carrer Guitard i les coses van prou bé. Potser precisament gràcies a que encara no tenim internet i, per tant, poc accès a facebook i a blogs, aconseguim que les tardes condeixin molt i poguem seguir decorant el pisetfent rentadores, omplint la nevera de menjar bo i tornant a posar una mica d’ordre a la nostra vida. Seguim sense cadires, però 😛 (ara ikea, ara tot a 100, ara a casa els pares a recollir més coses…),

Entre mig de tants canvis, la vida social continua apretant fort…

El cap de setmana passat, fantàstic i memorable sopar de retrobament dels companys d’institut. Es nota que aquells anys d’adolescència marquen les nostres vides i 7 anys després, a part de “petits” grans canvis a nivell familiar o laboral, la gent continua igual ^^ I com reiem recordant vells temps! …i encara més veient com res canvia al voltant de la taula i fent pinya a la pista de ball!

D’altra banda, d’aquí a menys de 24 hores arriben els amics de París, no tots, però sí molts dels que van compartir aquelles soirées i aquelles rialles amb accent francès, xinès, alemany i espanyol. Els hi tenim un gran finde preparat d’aquells per no parar però em pregunto si nosaltres també podrem seguir el ritme! 😛

Quan tingui internet, fotos per xafadardejar! Mentrestant, Facebook farà la seva part de feina 😉

3 thoughts on “Moments de transició

  1. ostres roser que passa amb el blog?? ens tens abandonats!!!
    o es que al marxar de casa ja no et passen historietes??? …no m’ho crec!!!
    va, posa’ns al dia!!!!

    un petonet

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *