Època de canvis i poc temps

Fa tres setmanes que no escrivia cap post. Avui tornant a casa una hora i mitja més tard de l’habitual he pensat que n’escriuria un. Quan he entrat al blog, un missatge del Sergi m’ho recordava. Potser és agosarat però diria que mai no havia trigat tant a escriure un nou post. Absorbida per la feina i el trasllat, sumat al fet que fins fa quatre dies no teníem internet a casa, m’he vist del tot incapaç d’escriure una sola línia.


Avui és divendres i, de sobte, torna la calma. Per no gaire temps, però: diumenge al migdia marxo a Londres fins dijous, per temes de feina. Ens en anem a la World Travel Market a fer negoci. En tinc ganes. Serà esgotador i probablement no tinguem gaire temps per fer el «guiri» però sempre va bé canviar d’aires -encara que siguin més freds.


Això serà diumenge. De moment, tonight, kebab i cinema al carrer Verdion fa massa temps que no ens hi veuen el pèl.


PD. La setmana que ve, post de les sensacions londinenques. Hi he estat molts cops, a Londres, i encara no li he trobat el què. No sé si aquesta vegada aconseguirà seduir-me des de la vessant més business…


o

One thought on “Època de canvis i poc temps

 1. jajaja, no pares mai quieta!!! is ja ho dius tu: SEMPRE VIAGGIANDO.
  Així que ara estàs a Londres!!! jo de VACANCES, po a kasa, ho arribo a saber i dic que m’hi portis!!! jejeje.

  Com va la vida lluny dels pares??
  Ja han arribat les primeres factures??
  Haviam si quedem un dia, que fan temps que no ens veiem!!!

  Que vagi molt bé per Londres!!!
  un petonet

Los comentarios de esta entrada estan cerrados.