Tinc un mòbil nou

Als 16 anys rebia dels Reis Mags el meu primer mòbil: un Alcatel d’Airtel, enorme, de color gris i amb un tros d’ antena incorporada. Un autèntic dinosaure! Un any després, cansada d’aquell color gris, el vaig pintar de vermell amb un taker ^^ (tothom té un passat «ado»). Després va venir un Sagem amb pantalla de colors i, més tard, un Sony Ericsson amb Bluetooth, fotos i quatre parides més. Avui he passat per la botiga vermella i m’he endut un LG Viewty. El mateix que el xaval que ens atenia li va comprar a la seva nòvia la setmana passada (o això és el que ens ha dit per vendre’ns-el).

l’LG Viewty és un senyor mòbil. Càmera de 5 Mega píxels, ràdio, MP3, Mp4, google maps, pantalla tàctil, mini pen per escriure, targeta de 2 GB de memòria, vídeos, connexió a internet i un llarg etcètera de funcions i aplicacions que no sé encara per a què serveixen. I això que jo només volia un mòbil!

Reconec, però, que el disseny m’encanta i que m’agradarà encara més fardar escrivint els SMS amb teclat tàctil o creant una cita del calendari amb el mini-pen. De moment, ja cal que em vagi buscant una bona funda si vull que la pantalleta tàctil duri uns quants anys…

PD. El millor de tot és que, per fi, és de color vermell! ^^ Sense necessitat de taker..

o


2 thoughts on “Tinc un mòbil nou

  1. jajaja, ja em diràs que tal va!! Que com et vaig dir, és la meva opció per si no em poden reparar el meu ; ) el disseny és xulíssim!!!
    el que no tinc clar, si negre o vermell. Ja saps que jo soc de vermell, però potser massa cridaner (aiiiiiii que m’estic fent gran….)

    si arribo a saber que ens trobem la botiga, porto croissanets per esmorzar!!!

Los comentarios de esta entrada estan cerrados.