Des del seient del Laporta


Amb aquesta foto queda confirmat que el senyor Laporta veu els partits fantàsticament bé. Dijous al vespre a Can Barça feien un cocktail per a empreses per promocionar el hall de tribuna com a espai per de lloguer per fer-hi meetings i esdeveniments importants. Nosaltres vam anar-hi a treure el nas, a picar pernil i canapés de càtering bo i, també, a seure una estona al seient del «Presi». El Camp Nou de nit, il·luminat i completament buit tenia un efecte màgic.

o

2 thoughts on “Des del seient del Laporta

  1. cagun el laporta….
    jajaja la foto genial!!!! però, ens hem de creure que les sabatetes son les teves?? mira que posar el peus sobre la barana….

  2. jajaja! No no! les sabates no són meves sinó de l’anna, una companya de feina 😉 Jo només faig les fotos (i poso les idees de les fotos…..)

Los comentarios de esta entrada estan cerrados.