Bangkok, el restaurant tailandès de les Corts

Divendres ens vam atrevir a descobrir el restaurant tailandès amb més bona fama del barri de les Corts (segons Time Out).

El BANGKOK es a primera vista un bareto de barri, amagat en el que és probablement un dels carrerons més bonics i bucòlics de Barcelona; però quan hi entres, t’adones que aquell lloc és especial. Només hi ha 6 o 7 taules i el lloc és francament petit, però el tracte és personal i agradable. Es nota que té fama entre els veïns del barri, que saben que si volen assegurar-se un lloc han de reservar abans o fer com nosaltres i arribar-hi d’hora. Als novatos la cambrera els explica que els plats de la carta marcats amb un asterisc són «una mica» picants. Tasteu-los: «si no pica no és tailandès»! Però aneu preparats i demaneu un parell de begudes per calmar el foc de la boca. Seguint la recomanació de Time Out vam demanar els noodles amb pollastre i cacauets; bo, bo! Si algun dia passeu per allà i/o us ve de gust tastar la cuina tailandesa, aviseu-nos i us hi acompanyarem encantats! ^^

El Bangkok es troba al carrer Evarist Arnús (un cognom fàcil de recordar per als amants d’una bona dutxa) entre Guitard i Comtes de Bell Lloc, just al costat del Passatge de Comtes de Bell Lloc, aquest carreró bonic del que us parlava. Tant pel passatge com pel Bangkok val la pena passar-s’hi algun dia!

Mostra un mapa més gran

2 thoughts on “Bangkok, el restaurant tailandès de les Corts

Los comentarios de esta entrada estan cerrados.