Els meus bons propòsits d’Any Nou

1) Fer esport: la moto i l’ordinador m’estan portant de pet a la vida sedentària i als quasi-25-anys no m’ho puc permetre. Un dia d’aquests passarem per l’Europolis -el gimnàs que tenim a prop de casa- a preguntar preus, ja que l’opció de fer jogging per l’avinguda Madrid queda descartada.

2) Redissenyar i reconduir aquest bloc, mantenir el barcelona ping pong actualitzat i començar-ne un de nou de temàtica barcelonística.

3) Tornar a integrar-nos en la xarxa d’Hospitality Club. Acollir algú simpàtic amb ganes de descobrir Barcelona i tornar a aprofitar les avantatges de viatjar pel món de la mà d’algú que coneix la terra (és a dir, seguir viatjant! Sinó, el nom d’aquest bloc deixa de tenir sentit…)

4) Algú em proposa que afegeixi a la llista de propòsits el de no indignar-me tant quan vaig en moto. Argh! Taxistes, gent que gira des del segon carril, avis creuant per on no toca…. tots em posen histèrica! No tinc cap mena de dubte que aquest serà el propòsit més difícil.