Els meus bons propòsits d’Any Nou

1) Fer esport: la moto i l’ordinador m’estan portant de pet a la vida sedentària i als quasi-25-anys no m’ho puc permetre. Un dia d’aquests passarem per l’Europolis -el gimnàs que tenim a prop de casa- a preguntar preus, ja que l’opció de fer jogging per l’avinguda Madrid queda descartada.

2) Redissenyar i reconduir aquest bloc, mantenir el barcelona ping pong actualitzat i començar-ne un de nou de temàtica barcelonística.

3) Tornar a integrar-nos en la xarxa d’Hospitality Club. Acollir algú simpàtic amb ganes de descobrir Barcelona i tornar a aprofitar les avantatges de viatjar pel món de la mà d’algú que coneix la terra (és a dir, seguir viatjant! Sinó, el nom d’aquest bloc deixa de tenir sentit…)

4) Algú em proposa que afegeixi a la llista de propòsits el de no indignar-me tant quan vaig en moto. Argh! Taxistes, gent que gira des del segon carril, avis creuant per on no toca…. tots em posen histèrica! No tinc cap mena de dubte que aquest serà el propòsit més difícil.

4 thoughts on “Els meus bons propòsits d’Any Nou

 1. Ànim amorsito! t’has fixat un nivell ben alt, però estic segur que te’n sortiràs prou bé i compliràs algun dels teus objectius =)

  Visca l’any nou!

 2. Jo… crec q tb m’hauria de proposar aixo ultim, per quan vaig en cotxe (el Xavi diu q em surten banyes i em converteixo en un dimoni amb boca de camioner XD)

  A part d’aixo, tambe tinc bastants proposits, com acabar la carrera (aixo mes aviat una obligacio) i aconseguir entrar al master que m’agrada, i si el Xavi es queda per aqui… doncs potser us imitem i ens independitzem!

  Au, bon any i fins aviat 😀

 3. el propòsit de la moto… difícil!!! però sobre tot vigila els cotxes que giren des del segon carril.

  però bé, crec que t’has deixat el propòsit més important. Aquest 2009 ens comunicareu que US CASEU!!!!
  si sí, ja se el que hem dic, si no… temps al temps!!!

  BON ANY!!! i un petonet

Los comentarios de esta entrada estan cerrados.