sempreviaggiando [punt] wordpress [punt] com

Primer propòsit de l’any complert! El meu bloc Sempre Viaggiando ha sofert una petita transformació -molt necessitada, by the way. El canvi cap a WordPress (léase una «vida millor») era obligat si volia fer alguna cosa més de profit. Tot i així, em sento decepcionada perquè la versió amateur de wordpress (és a dir, la no-paganini) no em permet tocar tantes coses com voldria, però en qualsevol cas, dins d’aquest nou bloc (i del seu gestor de continguts) m’hi sento molt més còmode ^^

Els posts que hi trobareu seran els mateixos que hi havia a blogger. La reestructuració, però, ara és més senzilla i coherent -gràcies a les etiquetes o tags.

Per aquest 2009, auguro al meu bloc molts posts -interessants, esperem- i molt comentaris! Llarga vida al Sempre Viaggiando! I que continuin els viatges perquè l’etiqueta Viaggiando sigui la més gran! ^^

PD. d’aquí a un parell de setmanes tancaré el bloc de blogger. a partir d’ara em podreu llegir sempre aquí!

English Version:
I just moved to WordPress. My blog need a change -and so needed i- and just decided to import all my past posts into this new one. Why WordPress? Easy: cause they alow me to modify and control more things than in blogger do. However, i’m a bit dissapointed with this amateur version of WordPress that i got: i can’t change as many things i would like to. Anyway, this is from now on where you’ll be able to read me -if you wish to do so. I will soon delete my blog in blogger so make sure you have noted the new URL down!


Versión en Español:

Nuevo año, nuevo blog! Y esta vez con WordPress! Ya estaba un poco harta de la versión de blogger y tanto mi blog como yo necesitábamos un cambio. En WordPress las opciones para blogeros son más amplias y, pese a que mi versión amateur de wordpress no me permite cambiar demasiado, estoy contenta con el funcionamiento del nuevo gestor de contenidos. En unos días cerraré mi antigo blog de blogger así que tomad buena nota de la nueva URL si queréis seguir estando enterados de lo que pasa a mi alrededor.

2 thoughts on “sempreviaggiando [punt] wordpress [punt] com

  1. jajaja roser, per «culpa» teva estem semrpre viaggiando. Primer fotlog, després blogspot, ara wordrpress…
    però bé, ja som aquí, apunt per llegir les noves mil i una aventures!!!

    Haviam que tal va aquest tal wordpress…

    PS: uoooo però si ja tenies comentaris meus… suplantació d’identitat és delicte!! : P

Los comentarios de esta entrada estan cerrados.