Life is better with a dryer

els Reis ens han dut, entre altres coses pràctiques per la casa (tele plana, planxa, raclette-planxa-pedra), una assecadora. I des d’aleshores, la nostra qualitat de vida ha millorat. S’ha acabat estendre la roba 3 dies al «balcó». S’ha acabat tenir la roba plena d’olors variades que passen pel pati d’interior d’illa. S’ha acabat patir des de la feina perquè a fora plou i hem deixat la roba estesa. S’ha acabat haver d’anar a la bugaderia del barri a fer cua per assecar els llençols i tovalloles. S’ha acabat haver de fer viatges de bossades a casa els pares per posar una assecadora urgent. Visca la nostra nova veïna de balcó! Aposentada com una reina damunt la rentadora, aquests dies només fa que donar voltes i voltes tot imposant el seu nou ritme de treball. Ara caldrà no espantar-se quan arribi la factura de la llum i vigilar no es coli alguna samarreta bonica convertida en vestidet de nines…

Posa una assecadora a la teva vida!

5 thoughts on “Life is better with a dryer

 1. Oleeeee! Estic totalment d’acord… jo tb <3 la meva assecadora! A Vic a l’hivern es gairebe impossible estendre la roba, i si ho fas, al dia seguent et trobes amb cartro en forma de pantalons i samarretes!

  Clar que… no hi poso de tot a l’assecadora… que s’encongeix precisament allo que mes t’agrada/mes necessites! (mes d’un pijama meu n’ha patit les consequencies…grr)

  Be, me n’alegro de tots els regals utils que heu rebut! I aixo de la raclette…. MOLAAAA!!!

  Have a nice day 😉

 2. aixo de la raclette ho estranarem quan vingueu a sopar ^^
  primícia per haver esperat tant!

 3. audiovisual apestaaaaa! i aquell home és un inútil! U_U
  que mal ho he passat… 5 hores! seguides! horrible…

  pensava q no aprovaria toooot! xD i a la web tinc un 9. =)

 4. ¡¡Cuidadín con la temperatura y el tiempo que dejas funcionando la secadora, que te quema la ropa!! No es broma, si abusas, tu ropa blanca dejará de serlo. La secadora está bien para los casos desesperados (3 días y la ropa sigue húmeda), pero acorta la vida de las prendas. Palabra de ex-Erasmus ex-asidua a la lavandería. Besos.

 5. caram els Reis, si que us heu portat bé aquest any!!! segur que tant?? no posaria sergi en algun regal?? : P

Los comentarios de esta entrada estan cerrados.