Life is better with a dryer

els Reis ens han dut, entre altres coses pràctiques per la casa (tele plana, planxa, raclette-planxa-pedra), una assecadora. I des d’aleshores, la nostra qualitat de vida ha millorat. S’ha acabat estendre la roba 3 dies al “balcó”. S’ha acabat tenir la roba plena d’olors variades que passen pel pati d’interior d’illa. S’ha acabat patir des de la feina perquè a fora plou i hem deixat la roba estesa. S’ha acabat haver d’anar a la bugaderia del barri a fer cua per assecar els llençols i tovalloles. S’ha acabat haver de fer viatges de bossades a casa els pares per posar una assecadora urgent. Visca la nostra nova veïna de balcó! Aposentada com una reina damunt la rentadora, aquests dies només fa que donar voltes i voltes tot imposant el seu nou ritme de treball. Ara caldrà no espantar-se quan arribi la factura de la llum i vigilar no es coli alguna samarreta bonica convertida en vestidet de nines…

Posa una assecadora a la teva vida!