Harvey Milk & Barack Obama

‘All human beings are born free and equal in dignity and rights’

‘Everyone is entitled to all the rights and freedoms set forth in this Declaration, without distinction of any kind, such as race, colour, sex, language, religion, political or other opinion, national or social origin, property, birth or other status’

HarveyMIlk&Obama.harvey milkbarack obama

Ni Harvey Milk és negre ni Barack Obama, gay (as far as we know) però els dos formen part ja de la història contemporània americana. El que han aconseguit és molt gran. I com me n’alegro que hagin arribat tan lluny! Quina llàstima que calgui lluitar tant per aconseguir certes coses que haurien de ser òbvies per naturalesa. Un país que farda de llibertat i d’estàtua no pot badar en certs temes… Tot i que val a dir que sovint són els pioners en canviar el món -per bo o per dolent, tot s’ha de dir.

No us perdeu la pel·li ‘Milk’ («Mi nombre es Harvey Milk» és la versió doblada).
Demà, pren possessió el primer president negre del Estats Units. 1)esperem que no sigui l’últim. i 2)creuem els dits perquè no se’l carreguin com a JFK…

2 thoughts on “Harvey Milk & Barack Obama

Los comentarios de esta entrada estan cerrados.