Un repàs d’oci i cultura amb descomptes

Últimament tinc una mena d’atac histèric i compulsiu per comprar entrades d’espectacles, cinema i musicals, aprofitant tots els descomptes possibles. Em pregunto si això és una mera època motivada de la meva vida o si sempre em gastaré 1/5 part del meu sou en cultura i oci. (ben mirat, no està tan malament; és el meu únic vici!).

o

Últimes compres de novetats en oci i cultura:

o

BOLLYWOOD, THE SHOW al teatre Tivoli. 20% de descompte amb tresc. Tinc ganes de veure un espectacle de Bollywood en directe. Si les pelis són brutals, en directe han de ser d’allò més espectaculars!

o

LA BELLA Y LA BESTIA, EL MUSICAL. Quan era petita la Lala em va dur a veure ‘La Bella y La Bestia sobre hielo‘. Ho recordo super emocionant i maco. Ara arriba a Barcelona en forma de musical (actualment, 30% descompte amb Racc Master). Jo no sóc gens fan dels musicals traduïts al castellà (em vaig negar a veure ‘Fama’ i ‘Grease’) perquè odio que em tradueixin les cançons que sempre he cantat en anglès; però ‘La Bella y La Bestia’ (i Disney en general – qui no recorda amb un gran somriure ‘El Rey León’ i ‘Aladin’?) és diferent: vam créixer amb aquelles cançons cursis i màgiques i ens vam aprendre les lletres de memòria en castellà. Així que el musical no em causarà cap trauma, crec. Bella y Bestia soooooooooon!

o

MORT D’UN VIATJANT. Impulsada i motivada per les meves companyes d’uni -més cultes que jo- em deixo portar al Lliure a veure aquesta obra mestra del teatre, dirigida per Mario Gas. Descomptes amb el Tresc.

o

SLUMDOG MILLIONAIRE. La setmana passada una companya de feina em va avisar que a Radio Flaix donaven entrades gratis per la preestrena de Slumdog Millionaire. Ho havia sentit per la ràdio i com que treballem a dos minuts de Flaix, pim-pam, amb un tres i no res teníem un parell d’entrades dobles per al dijous! Per cert, crec que ella va dir que potser no hi podria anar. Si a algú li interessa que ho digui! (seria dijous 12 a Filmax Gran Via 2 a les 10 de la nit).

o

MUSICAL AL WEST END DE LONDRES. Si una cosa bona té treballar en una empresa dedicada al Ticketing Online és poder aconseguir a xanxullos d’entrades gratis! Ja he mogut fils per poder veure un musical (The Lion King, Chicago o Mary Poppins) al West End el cap de setmana que anirem a Londres (13-15 Març).

o

CINEMA CONTEMPORANI FRANCÈS a l‘Institut Francès de Barcelona. Durant el mes de febrer passen vàries pel·lícules franceses premiades i nominades en diferents festivals de cinema. Són cada dilluns i dimarts. L’entrada per als estudiants de l’IFB és gratuïta; per als que no ho siguin, crec que l’entrada només val 2 euros. Si us agrada la proposta podeu veure’n un resum més extens.

One thought on “Un repàs d’oci i cultura amb descomptes

  1. veig ke entre el sushi i les pizzes et queda una mica de temps per fer cultura. Ja està bé!!

    – avui a catalunya radio donaven entrades per anar a veure La Bella y la Bestia. Suposo que eren entrades a 4€. No se si la promo dura tota la setmana o només era avui.
    – Ja que parles de Londres… algun lloc baratet on dormir?? crec que serà el proper viatge que faci.

    apa que vagi bé i ja ens faras un comentari de cada espectacle!!

Los comentarios de esta entrada estan cerrados.