Aire de Barcelona

Un regal pels 25 anys de la M Gifre o una bona excusa per anar-hi nosaltres també? ^^

 

Ahir vam passar 1h30 als banys àrabs del Born de Barcelona. A Aire de Barcelona han sabut recuperar, en un preciós espai subterrani al més pur estil banys àrabs, un circuit de piscines per a relaxar-se i desconnectar una estona. L’espai em va semblar enorme i hi ha 4 piscines: una gran d‘aigua tèbia, 3 piscines més de contrast (aigua congelada i aigua bullint), una altra d’aigua salada i una darrera de bombolles. A banda, també hi ha una petita sauna d’aromateràpia, dues zones de massatges i encara una altra més de relax per prendre un te o una aigua. Tot plegat en un ambient relaxat, amb llum d’espelmes i olor d’encens.

El preu és molt raonable per tots els serveis que t’ofereixen; el tracte, molt personal i tothom super amable. Els detalls estan cuidats fins a l’últim minut -quan t’avisen que s’ha acabat el teu torn amb una campaneta.

 

Jo repetiré algun dia. És una gran idea per a un regal. Molt recomanable per anar-hi en parella o amb les amigues (però al tanto les xerraires! us demanaran que feu silenci per intentar que tothom estigui lo més relaxat possible -bé, sempre es pot parlar en veu baixa). Hi ha molts horaris disponibles i a cada torn entren un màxim de 15 persones per la qual cosa, mai està saturat de gent (de fet com que hi ha tantes piscines i espais, gairebé mai estàs amb algú altre a la mateixa piscina).

He vist que el tenen a Atrapalo o també podeu passar-vos-hi i demanar que us facin un xec regal (el dia a escollir més endavant entre els 365 dies a l’any que tenen obert!)

Qualsevol diria que em paguen per escriure això… Tant de bo fos així ^^  Però el cas és que em va semblar una bona descoberta que calia compartir al blog. Potser algú de vosaltres s’anima a anar-hi o a regalar-ho als pares/amics/avis. (si bé és per tothom, cal dir que el dia que hi vam anar la mitjana d’edat rondava els 30 anys).