Aire de Barcelona

Un regal pels 25 anys de la M Gifre o una bona excusa per anar-hi nosaltres també? ^^

 

Ahir vam passar 1h30 als banys àrabs del Born de Barcelona. A Aire de Barcelona han sabut recuperar, en un preciós espai subterrani al més pur estil banys àrabs, un circuit de piscines per a relaxar-se i desconnectar una estona. L’espai em va semblar enorme i hi ha 4 piscines: una gran d‘aigua tèbia, 3 piscines més de contrast (aigua congelada i aigua bullint), una altra d’aigua salada i una darrera de bombolles. A banda, també hi ha una petita sauna d’aromateràpia, dues zones de massatges i encara una altra més de relax per prendre un te o una aigua. Tot plegat en un ambient relaxat, amb llum d’espelmes i olor d’encens.

El preu és molt raonable per tots els serveis que t’ofereixen; el tracte, molt personal i tothom super amable. Els detalls estan cuidats fins a l’últim minut -quan t’avisen que s’ha acabat el teu torn amb una campaneta.

 

Jo repetiré algun dia. És una gran idea per a un regal. Molt recomanable per anar-hi en parella o amb les amigues (però al tanto les xerraires! us demanaran que feu silenci per intentar que tothom estigui lo més relaxat possible -bé, sempre es pot parlar en veu baixa). Hi ha molts horaris disponibles i a cada torn entren un màxim de 15 persones per la qual cosa, mai està saturat de gent (de fet com que hi ha tantes piscines i espais, gairebé mai estàs amb algú altre a la mateixa piscina).

He vist que el tenen a Atrapalo o també podeu passar-vos-hi i demanar que us facin un xec regal (el dia a escollir més endavant entre els 365 dies a l’any que tenen obert!)

Qualsevol diria que em paguen per escriure això… Tant de bo fos així ^^  Però el cas és que em va semblar una bona descoberta que calia compartir al blog. Potser algú de vosaltres s’anima a anar-hi o a regalar-ho als pares/amics/avis. (si bé és per tothom, cal dir que el dia que hi vam anar la mitjana d’edat rondava els 30 anys).

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *