Més cultura for free

Des de fa un parell de mesos les despeses s’han disparat: vodafone m’envia factures cada cop més fortes, amb la primavera arriben tots els aniversaris (i a més aquest anem forts amb els 25…) i m’he tornat una adicta als espectacles i a la compra d’entrades. Em vaig posar fre (després d’un sprint Bollywood i La Bella y la Bestia) però ara torno a la càrrega… ! Això sí, de la mà del Tresc que d’això de regalar descomptes en sap prou! Aquesta setmana han sortit bones propostes i en un parell de clics ja tinc 2 grans plans «for free» pels propers 10 dies:

paraiso_travel

.

PREESTRENA PARAISO TRAVEL. Cinema Gran Via 2, L’H. Demà dimecres 29 abril. La primera estrena que vam veure (curiosament al mateix teatre) va ser la d’Slumdog Millionaire. Probablement Paraiso Travel no serà tan bona com la peli de Danny Boyle, però atenció que ha guanyat diversos premis (quasi sempre «Audience Award») i té ni més ni menys que una valoració de 7,9 a la popular pàgina de cinema (front al 8,5 d’Slumdog). La peli és colombiana així que no serà un greu problema veure-la «doblada» (últimament em fan repelús els doblatges, tant de la tele com del cinema).

.

.

.

.

.

mazoni_euforia5_esperanca0

.

CONCERT MAZONI. Sala Apolo 2. Barcelona, 8 de maig 2009.

L’estiu passat els vam conèixer de rebot en un concert al teatre grec i vam quedar absolutament enganxats a aquest nou grup de rock català. La seva música és ben especial, amb lletres divertides i originals, alguna cosa entre Antònia Font i Amaral, poster. I en concert, són espectaculars ^^  Ara han tret un nou disc i he fet valdre el meu regal Club d’aqiest any per aconseguir dues entrades i ser a l’Apolo saltant i gaudint de les noves cançons!

.

.

.

.

.o

Mola fer empapar-se de cultura gratis! ;D