Nou look !

Després d’uns esboços, de molts moment perduts modificant el CSS i lamentant-me per no poder tirar enrere i desfer els canvis, he aconseguit un nou look per al blog ^^

Ja ho diuen que els blogs s’assemblen als seus amos; per això, tant ell com jo, tardem a passar per la pelu, però quan ho fem… Caram si ho fem! Ens agraden els canvis radicals i ja en començàvem a estar tips d’aquell verd i marró arrodonits. Volíem alguna cosa més blanca, més neta i més… de viatges!

Sí, aquesta temporada 2009/10 estrenem look i estrenem intencions: com haureu comprobat, últimament els meus posts parlen cada cop més de viatges. La intenció és seguir donant consells als més aventurers i especialitzar-me en viatges, ja que, pel que he estat analitzant, el 75% de les visites al blog arriben per recerques a google tipus: «visitar en Londres 3 días«, «viaje por normandía«, «pueblos del sur de Alemania«, «castillos de Baviera«. L’altre 25% segueix trobant-me en casos com: «cómo hacer un buen brownie«, «cómo hacer pizzas caseras» o «la beca Leonardo Da Vinci» (aquests encara tenen sentit, però un dia penso fer un post amb les recerques extranyes a través de les quals la gent arriba al meu blog… Potser m’hauré de rellegir algun post…¿?)

El proper post viatger: París, hOOOh là là!
Els propers destins: Estocolm i Londres (…again!)
Les properes cultures a trepitjar casa nostra: 2 parelles de CouchSurfers: uns Californians i uns Brasilo-Alemanys (si és que es pot un mix així)

9lookblog

Al banner, postals d’alguns llocs emblemàtics on he estat i que em porten bons records:
Roma, Mallorca, Leipzig, Atenes, Berlin, Toronto, Brugge i Barcelona 😉

4 thoughts on “Nou look !

  1. M’estas fent venir unes ganes de fer-me jo un blog que no te les pots ni imaginar, Miss. Goula! I felicitats pel canvi de disseny!

    • Endavant, Princess Pat, endinsa’t en el fantàstic i meravellós món del blog! ;D Ja estàs tardant!

  2. Ya veo ya que no se te puede hacer competencia en cuanto a viajes! 😉 Envidia me das (aunque no quiera reconocerlo!) 😉

    • cada loco con su tema, pau! ;D yo con los viajes y tú con las pelis/montajes (la de miedo que comentas en tu blog no la pienso ver – me ponen histérica las de miedo! BrrrjjjdzzzfffF!)

Los comentarios de esta entrada estan cerrados.