El blog per dins

visites wordpress roser

La progressió d’aquest blog segueix una bona trajectòria i ha passat de les 750 visites mensuals el gener 2009 a 1540 aquest mes de setembre que quasi s’acaba. En tots aquests mesos he tingut temps de veure què i com busca la gent a internet, com arriben al meu blog i què esperen trobar-hi.

Algunes dades i curiositats interessants:

  • Des que SempreViaggiando va néixer (amb blogspot), fins avui, hi ha 182 posts registrats i 600 comentaris.
  • El post més vist és de llarg «Cómo hacer pizzas en 5 pasos» , amb 1.391 visites. Després, el segueixen «Planing de 3 días en Londres», «Cómo hacer un buen brownie», «Mi primera redacción en italiano» y «Füssen al pie de los Alpes» (aquest ja només 277 visistes, tot i que és cert que fa menys temps que està penjat…)
  • Com ja podeu preveure per les estadístiques de posts vistos, resulta que estic ben indexada per a paraules clau com «pizzas caseras», «como hacer pizzas» (i «como acer pizzas» que també n’he vist algun), «hacer pizzas» o «como hacer un brownie». Des de fa un cert temps m’interessa més que la gent em trobi pels meus viatges i, per sort, vaig veient que en recerques com «que esta al pie de los alpes», «3 dias en londres», «visitar londres en 3 dias» o «rutas por normandia» també apareixo en bones posicions i la gent em troba. Si a sobre es llegeixen el que escric i els hi serveix, fantàstic! Aquest blog haurà valgut la pena!
  • Deu ser cosa de Ryanair, però per les estadístiques al meu blog hi ha tanta o més gent buscant Londres a google que a tots els llocs d’on també he escrit post junts. A veure si amb el post de París hi ha una mica més de competència. També cal dir, però, que he quedat sorpresa amb la quantitat de gent que em troba per temes de Munich, Alps i Alemanya. Deu ser que en general hi ha menys informació i menys pàgines oficials que em facin la competència…
  • Les millors recerques són encara aquelles que em sorprenen cada dia… Com pot ser que algú em trobi buscant a google: «se pega el brauni», «cabo da roca», «comohacer un tket para excursion», «bailarines bavaros», «coches de lujo», «decoración castanyera», «imagenes de trajes tradicionales de italia», «profesor pitido», «fotos de cosas sucias», «ver fotos de maquina de gym caseras», «ofertes feina tübingen alemania», «moverse en moto por londres»… És curiós veure com google barreja conceptes (i posts diferents) i em treu en recerques d’aquest tipus.
  • Però, avui, la sorpresa del dia ha estat trobar-me com a recerca que ha arribat al meu blog la següent troballa: «brownie rapido de roser» (algú de vosaltres ha escrit això o estic creant escola? XD )

Els nous reptes? Seguir creixent, arribar a les 100 visites diàries (ara encara se’m resisteixen: 98, 97, 85 …) i aconseguir ajudar a planificar els viatges de molta més gent!

One thought on “El blog per dins

  1. Yo que estaba satisfecho de haber conseguido más de 1000 visitas en un año! No hay quien te haga competencia!!!! 🙂 Más de 1500 al mes!!! Impresionante!

Los comentarios de esta entrada estan cerrados.