World Travel Market London 2ª Part

Logo World Travel Market London

Sense comptar les ciutats on he viscut, crec que Londres és sens dubte la que més vegades he visitat.

Aquest diumenge, torno a la Fira de Turisme de Londres (potser la més important del món en aquest camp) a ben bé no sé què fer: mirar nous productes (éa a dir, esdeveniments, entrades, paquets turístics), conèixer clients, trobar nous proveïdors, convèncer la gent que utilitzi la nostra plataforma de webs… Sense oblidar aquell gran moment que m’ha agradat tant des de ben petita: anar a buscar enganxines i propaganda pels diferents stands. A la WTM, saltar de stand a stand és com anar viatjant pel món: a França et donen un boli del Moulin Rouge, a Sudàfrica, una pilota de futbol inflable, a Tailàndia, clauers i, a Espanya, tapes per menjar. Sort que nosaltres estem a Turisme de Catalunya, per això.

Al vespre, com sempre, mirarem d’escapar-nos cap al West End per veure algun musical o ens deixarem caure per alguna de les festes privades de Leicester Square.

Estreno maleta; és clar, de tant viatjar és normal que es vagin trencant, oi? La carregaré de camises, pantalons, algun vestit de nit, vàries mitges (sempre se’m trenquen) i més d’un jersei.

Diuen que les segones parts mai són bones, però jo estic sorprenentment tranquil·la (potser és preocupant, això).

One thought on “World Travel Market London 2ª Part

Los comentarios de esta entrada estan cerrados.