Road Trip per Estats Units: de costa a costa

Quasi un mes després de començar a fer plànings per l’estiu, la ruta d’Estats Units ja té una forma més coherent. Quan vam descobrir la possibilitat del Coast to Coast ja no ens ho vam poder treure del cap 🙂 Sembla que l’opció 2 guanya terreny dia a dia, això sí, amb algunes variacions: fent una ruta hipòtetica en cotxe de costat a costat, planejant dies i kilómetres, ens vam adonar que conduir +5.000 kilòmetres en menys de 30 dies era un suïcidi. Per això, vam mirar l’alternativa d’agafar un avió a meitat de camí i saltar-nos la part monòtona i farragosa del mig d’Estats Units (l’enorme Texas, New Mexico, bàsicament). Veure boles de palla que atravessen la carretera deu ser divertit durant les primeres hores de viatge, però un pal absolut haver de fer-ho durant 4 o 5 dies, que és el que trigaríem (conduint vuit hores cada dia) en arribar a Louisiana.

Així doncs, sembla que optarem més per fer una primera part del viatge en cotxe i ajudar-nos de l’avió i els busos per fer la segona part. Una 1ª part de road trip pur i dur i de canvi de paisatges, descobrint llocs nous i paisatges fabulosos; i una 2ª part més tranquil·la, sense cotxe, gaudint del clima tropical de Florida (sota un paraigües?) i fent «vacances» realment.

La ruta seria la següent:

Barcelona – San Francisco – Yosemite Park – Sequoia Park – Las Vegas (no tenim opció si volem arribar descansats a Grand Canyon) – Grand Canyon National Park – Monument Valley (Arizona) – atravessar les Rocalloses cap a Colorado – Aspen (pistes d’esquí dels americans) – Denver (encara Colorado) – New Orleans – atravessar el Mississipi – descobrir Florida – Orlando i els seus parcs temàtics – Miami – Barcelona.
Ver mapa más grande

Idealment, tornaríem cap a principis de juliol, després d’haver passat l’Independence Day (4th July) a Miami al més pur estil americà entre fireworks i mojitos.

Encara falta perfilar.ho molt i acabar de decidir-nos a comprar els bitllets. Cal fer càlculs i tenir un bon finançament per anar pagant els mobles del nou pis a poc a poc. Però dia a dia, el nostre somni americà es va fent més i més gros.

One thought on “Road Trip per Estats Units: de costa a costa

  1. Eiiii… Si compreu els bitllets d’autobús Greyhound amb un mes d’antelació us sortiran molt i molt més barats que si els compreu al país. Això suposa un gran esforç de planificació, però és força còmode i els diners que us estalvieu per aquesta banda us els podeu gastar en mil altres coses!

Los comentarios de esta entrada estan cerrados.