Els ossos de Yosemite Park

Estats Units ja és quasi aquí al costat. Entre neveres, sofàs, taules i colors de parets, seguim planejant el viatge coast-to-coast, fent ja les reserves dels punts clau del viatge i deixant marge per a la improvització.

De moment, tenim ja tots els vols agafats i tenim controlat on passarem les primeres nits a San Francisco. El Neerav i la Trushna, couchsurfers que vam tenir a casa el setembre, ens han convidat a casa seva! Malauradament, quan arribarem nosaltres seran de viatge a Atlanta, però tornaran abans que marxen de la badia de SF, així que encara tindrem temps per a que ens ensenyin el paisatge des del seu punt de vista. En qualsevol cas, ens estarem a casa seva els quatre dies 😉

els que ens acullen

El Neerav i la Trushna, Couch Surfers de San Francisco. Després d'un sopar indi a casa. Setembre 2009, Festes de la Mercè

Seguint les seves recomanacions, reservarem les dues nits a Yosemite Park, ja que el Neerav ens diu que el parc està força ‘crowded’ a l’estiu. Fa deu minuts, quan encara no sabia de què escriuria el post, he entrat a la web de Yosemite Park per veure els diferents campings que hi ha i fer la reserva. M’he deixat portar per les preguntes freqüents, el mapa del parc… i, no sé ben bé com, he arribat a una pàgina que portava per títol ‘Bears and Food Storage‘ (Ossos i emmagatzematge del menjar). Recordo els consells de la Maca, una amiga de la uni, que va a ser a Yosemite l’any passat, i em deia que, efectivament, al parc hi ha ossos i el més aconsellable és deixar el menjar en unes caixes fortes que et donen. Sí, l’aventura mola i fa pujar l’adrenalina, però amb lo urbanita i poruga que sóc, no sé si seré capaç de dormir en tendes de campanya al costat dels ossos. Segueixo llegint i mirant les fotos de la pàgina i trobo el següent: ‘bears can easily break into tent-cabins and tents for food. Never keep food, drinks, toiletries, or trash in your tent or tent-cabin‘. Genial, ara encara estic més tranquil·la. No podien haver fet servir una altra paruala enlloc de ‘easily’? O és que els ensenyen a obrir tendes i espantar turistes? Deu formar part de l’atracció…. Aix, aquests americans, es pensen que tot és Hollywood!

Ossos de Yosemite Park

Vols veure Yosemite Park al mapa? Situa’t, aquí!

3 thoughts on “Els ossos de Yosemite Park

Los comentarios de esta entrada estan cerrados.