Planejant la ruta per Estats Units

D’aquí a menys de 3 setmanes marxem a Estats Units. Yuhu! Espero que res s’interposi pel camí: ni volcans, ni huracans, ni taques de petroli. Mentrestant, anem tancant temes i deixant les coses més o menys preparades. Tenim ja quasi tots els campaments base coberts, però deixem que l’improvització s’encarregui de la resta.

mapa_roadtrip_usa

dia 29 maig – 1 juny : San Francisco, California. Després d’un llarg viatge BCN – Madrid – Chicago – San Francisco, ens plantem a la costa oest el 29 de maig a les nou del vespre. Allà ens estarem 3 dies sencers, a casa el Neerav i la Trushna (couch surfing), situada a Oakland, a l’altra banda del famós pont vermell. Possiblement caurà alguna excursió a Bodega Bay, Berkeley o Silicon Valley.

dia 2-3: Yosemite Natinal Park, California. Com que els campings del mig del parc ja estaven tots plens, hem reservat lloc a un camping menys atepeït, just a l’entrada del parc. Des d’allà farem excursions a peu per la Sierra Nevada americana, tot esperant veure algun ós (de lluny) i alguna cascada d’aigua.

dia 4-5: Sequoia NP, California.  Si no trobem camping, haurem d’acampar entre sequoies… La possibilitat de dormir fora del parc també està contemplada. Seguim buscant Couch Surfer a prop de Bakersfield, la sortida sud del parc. Després de 3 nits amb tenda de campanya, potser ens vindrà de gust dutxar-nos i tenir un sofà còmode on dormir.

dia 6: Las Vegas, Nevada. deixant ja Califòrnia, creuarem el desert del Mojave en direcció a Las Vegas. Un cop alà, no descarto que ens disfressem d’Elvis. Ja tenim nit d’hotel per 22 euros (two people!). El que falta per acabar de pagar l’habitació suposo que t’ho fan gastar al casino…

dia 7-8-9: Grand Canyon NP, Arizona. Camping reservat per a tres nits. El segon dia tenim reservat un tour pel Canyon: en avioneta, caminant i zodiak per gaudir al màxim d’una de les 7 ‘meravelleses naturals’ del planeta.

dia 10: Monument Valley, Utah. Aquesta és la foto obligada a fer-se. Després, diuen que hi ha tours espectaculars en jeep o a cavall per les reserves índies. Al vespre, potser serà l’hora de dormir en un d’aquells motels de carretera del Far West més conegut.

dia 11: Utah. Continuarem l’estat de Utah amunt, paral·lels al riu Colorado, en direcció a Grand Junction. Pel camí hi ha altres Canyons i reserves maques per visitar. Si no en tenim prou de pedres vermelles, pararem a Arches.

dia 12-13: Aspen, Colorado. Creaurem l’estat del Colorado com cal: atravessant les Rocky Mountains. Espero no haver-me d’arrepentir de les voltes i ports de muntanya… La primera parada serà Aspen, la Cerdanya d’Estats Units. Als que no us soni per l’esquí, us sonarà per una gran pel·lícula. Acabem de trobar uns Couch Surfers (el Gabriel i la Micheel) que ens acolliran a la seva caseta enmig de les muntanyes i ens ajudaran a trobar un llac o riu envoltat de muntanyes on poguem banyar-nos. (it’s cold!!, ens diuen). Depenent de si la zona ens agrada molt o MOLT, ens hi quedarem més nits.

dia 14-15: Denver, Colorado. El que està clar és que el 13 o 14 ens esperen a Denver uns altres Couch Sufers (un 10 pels CS de les Rocalloses! els més acollidors, de moment!), el Jarrod i la Jess, ens acullen a casa seva. A Denver veurem més muntanyes o el Parc Natural de les Rockies, we’ll see.

dia 16-27-18 Nova Orleans, Louisiana. Comença a fer-nos por. Els Couch Surfers descriuen el seu barri com a «lloc segur», «aquí no et dispararan» …. Euhhh… Bé, ens distreurem fent excursions pel Mississipi i escoltant jazz. Seguim buscant allotjament… Safe, please!  [Update dilluns a les 14:00h : ja tenim Couch Surfer! Yeah! ;D]

dia 19-25: Fort Lauderdale, Florida. Allà hi viuen l’Albert i l’Ian, a qui tocarem la pera uns dies ^^ Florida és gran i sembla que hi ha moltes coses a fer: excursions als Everglades a veure els cocodrils dundees, al Florida Keys i, evidentment, la casa del Julio Iglesias.

One thought on “Planejant la ruta per Estats Units

  1. com us cuideu!!! quina bona vida la vostre!!! jo de gran vull ser com vosaltres!!!! : )
    apa, que us vagi molt bé el viatge, i ja explicaràs a la tornada!!!
    petonets

Los comentarios de esta entrada estan cerrados.