Més novetats

Sempre que hi ha un canvi a la meva vida, em tallo els cabells i canvio el disseny del bloc. Així, tots dos anem d’estreno uns dies i ens reconduim cap a on realment volem anar.

El bloc va sent cada cop menys diari i més viatges. Encara no sé com, però voldria convertir-lo en un referent de viatges. Si no pot ser, ens acontentarem amb seguir rebent cada cop més visites i ajudant a la gent a preparar millor els seus viatges, que ja és un objectiu prou maco. Els habituals haureu vist (o no) que la capçalera és diferent; hi ha postals, sí, però són diferents. Aquestes d’ara són algunes de les que hem rebut en els últims 2 anys ^_^  Així, els que viatgeu i ens ho feu saber amb una postal també teniu un lloc en aquest bloc. Espero seguir rebent més postals i poder anar canviant la capçalera de tant en tant (captada la indirecta?! ^_^ ). Viatgem i ens renovem; és un gran lema.

postals a la paret

Postals i viatges d’esquerre a dreta: Chicago, de la Pat; Stuttgart del Sergi; Köln, de la Cos; Bamberg, de la Len; Santorini, de la Kari; Australia i Montréal, de la Mel i la Cris; i Barcelona, com sempre, no hi podia faltar. N’hem rebut més però era complicat encabir-les totes.

Quant a mi, fa una setmaneta aproximadament, vaig entrar a una perruqueria (a l’Andrea, que és madrilenya, sempre li ha fet molta gràcia que tinguem tantes «peluquerías de perros») sense pensar-m’ho i vaig pronunciar aquelles paraules màgiques que tota perruquera vol sentir: córtamelo como quieras. El resultat ha estat que durant tots aquests dies al meu clatell hi ha arribat un aire ben fresc que ha fet calmar l’agobio sofocant de l’estiu laboral. I entre ventets i brises Barcelonines, he decidit que la meva vida laboral necessita un canvi d’aires, així que he plegat veles com a cap de marketing a l’actual feina. Fi d’etapa. Necessito renovar-me. Encara no sé on aniré a parar perquè tot plegat és molt recent i em ronden vàries idees pel cap.

Fa 3 anys justos que vaig obrir el primer SempreViaggiando (punt blogspot en aquell temps), amb ganes d’aprendre a fer funcionar un bloc. Al novembre hagués fet 3 anys que vaig començar a treballar a la venda de tickets d’esports i música. Com a continguts web, primer, i com a marketing, després. Tres anys són suficients per aprendre, créixer i alimentar de nou les ganes de seguir formant-te i fer-te gran.