Sòcia 180.637

barça-pack-socis

Ara sí que estem d’acord, estem d’acord… ja sóc oficialment sòcia del Barça ^_^ Només em faltava rebre el carnet i el pack de benvinguda. Ha trigat força, però avui ja ho tenim tot aquí! Tot plegat va començar quan el mes de maig l’Arnau em va regalar un any de sòcia perquè ‘no podia ser que algú tan fan i amb tanta sang culé no fos encara sòcia’. Després d’acceptar les regles del joc i fer-los-hi arribar tots els documents, avui ha arribat a casa el pack de benvinguda, que inclou: el carnet, la carta de benvinguda i els pins per comprar entrades (de seient, no en tinc), els Estatuts del Club, una bossa-petate (en plan SergiC), un póster de la temporada 2009-10 (no és gaire útil a hores d’ara…), un diploma que certifica que sóc sòcia i la guia del Barça per la temporada 2009-10 (tampoc gaire útil a 24h de la lliga 2010-11).