Let’s be Meegos! ^.^

VERSIÓ EN CATALÀ

Els últims dies alguns de vosaltres m’heu demanat d’on ha sortit el ninotet que s’assembla tant a mi d‘aquí a la dreta 😉 Avui, podeu estar contents; us porto la resposta! Visca!

Aquest és un exemple de MEEGO, un ninotet simpàtic que cadascú pot dissenyar-se ell mateix, escollint entre un ventall de possibilitats de cabells, ulls, pell, accessoris, etc.

Per crear-lo és ben senzill, només cal accedir a la pàgina web http://www.meezone.com i, després d’escollir l’idioma, aneu triant dins de l’apartat MEEGO cadascuna de les vostres característiques (sovint repartides per temàtiques: rock, fanàtics, nit, dia, hivern, estiu…). N’hi ha per triar i remenar! Quan hagueu acabat la tria, podeu fer dues coses:

1. Comprar aquesta nova versió i poder-la utilitzar al MSN de forma interactiva. Incís important: precisament perquè funciona amb Windows Live Messenger, aquesta pàgina té un inconvenient i és que només funciona amb Internet Explorer; si més no, jo ho he intentat des de Firefox, Camino i Safari i res, l’única via amb tots els plugins és IE.

2. Fer un «imprimir p
antalla» i quedar-vos amb la versió JPEG estàtica -però igual de mona- del vostre MEEGO. No cal dir que per aquesta última opció no cal pagar. De moment, afortunadament, el «copiar-pegar» encara és gratis ;P

Us deixo amb tres noves versions del meu Meego en exclusiva ^.^

Amb quina RousiMeego us quedeu?

Animeu-vos i creeu els vostres Meegos!
Jo també vull veure’us en format ninotet ^.^

ENGLISH VERSION

Lately some of you have been asking me how did I make the cute drawing (on the right side of this blog) that looks like me 😉 Today, you’ll have the answer! WoW Yeah!

This is called MEEGO, a nice puppet that each of you can design choosing between a large variety of hairs, eyes, skins, accessories, etc.

If you’d like to do one for yourself, you just need to go to the website http://www.meezone.com. After choosing the language you’d like to work with, click on the «MEEGO» option and the platform to create the Meego will start. Then, just start playing with all the possibilities searching which one fits to you better 😉 Once you’ve finished, you can basically do two things:

1. Pay for the Meego you just made. This will allow you to use it in an interactive way in your MSN. And in fact, as the site works with Windows Life Messenger, it has the problem that only works with Internet Explorer. I tried it with Firefox, Camino and Safari but the only navigator that has all the plugins to use the Meegos site is IE.

2. «Print the screen» (i’m not sure that it’s called like this in English; what I mean is that you have to press the button on your keyboard that says «Print» and takes an image of the whole screen) and take the JPEG version of your MEEGO. Of course, this last option is free. As far as I know, «copy-paste» is still free 😉

And now I leave you thinking which of the three new Meegos that i just created is the best one ^.^

Which RoserMeego do you prefer?

Come on! Join me in the Meego World and create your own Meego!
I also wanna see your Meego version! ^.^

4 thoughts on “Let’s be Meegos! ^.^

 1. Ei Sergi!

  Tremendo lo dels Simpsons! És molt gran! Jo ja tinc la meva… tot i que no s’hi assembla massa… 😛 ja te l’enviaré! jeje

  Vagi bé!

 2. Stic considerant seriosament Six Feet Under, q encara no l’he vist i em ve ml de gust… Merci per les recomanacions! MUAS guapa!

 3. que molonguis el muñequillo. Ya me haré una copia y la pondré en mi blog 😀

  también he leido el post del curso de italiano… es una de las cosas que me apetecen hacer mas adelante. Nos, me parece que puede ser interesante hablar italiano, y como se parece con el castellano y el catalan, no creo que sea muy dificil.

  Y sobre lo de Hollywood… ya llegaremos! Eso no lo dudes. Jajajaj. Y quien sabe si tu también! Porque ahora ya estas en el mismo mundo que el mío!

  Un saludillo y a ver si un dia quedamos… aunque con tanto viaje… no se cuando tienes tiempo libre 😀

Los comentarios de esta entrada estan cerrados.