Que será, será

When I was just a little girl
I asked my mother, what will I be
Will I be pretty, will I be rich
Here’s what she said to me.

Qué será, será,
Whatever will be, will be
The future’s not ours, to see
Que será, será

Still waiting for a job.

Tant de bo tot fos tan fàcil com jugar a metges o a professors. De fet, ara que hi penso, jo de petita volia ser «mare-senyoreta». Em pregunto si no m’hauré equivocat de professió… En qualsevol cas, el destí ha decidit que estudiés comunicació audiovisual i que, ara per ara, sigui una «disoccupata»… Ja ho veieu; a classe d’italià hem fet les professions i …no he tingut més remei que dir la «meva» 😉

What will be, will be

4 thoughts on “Que será, será

 1. de fet, és un comentari sobre la fondue, però te’l poso aquí per assegurar-me que el veus
  Aquí Quebec, de la de carn, en diuen fondue chinoise. I enlloc de fer taquets, són làmines més fines. I enlloc de fregir la carn en oli, el que fan és escalfar un caldo al foc normal (a la cuina), i quan ja bull, es posa a l’olla de la fondue, i el foc aquell minso de sota fa que es mantigui ben ben calent.
  Per si us interessa la propera vegada! (ja et preguntaré exactament com anava, si vols)
  Per nosaltres va ser fàcil fàcil. I a més de la carn teníem trossets de pebrot i taquets de formatge i no me’n recordo què més. Boníssim!

 2. Roser, hazme caso, esto es como la que quiere quedarse embarazada y no puede de tanta preocupación que tiene.

  Todo llegará, ya lo verás 🙂

  un beso

 3. Y puesto que estás desocupada…(jeje) ¿puedo enviarte la (horrible) traducción al inglés que he hecho de un cuento que tengo que dejar en el blog Nómadas el día 31, porque es mi regalo de cumple (su primer año) de Samy, un nene iraní, precioso, que vive en Canadá? ¿podrías echarle un vistazo y corregirme lo que esté mal, que serán bastantes cosas? Podría decírselo a Rebe, sí, pero Rebe está missing y no tiene tiempo ni para decirnos buenos días.

  Un beso

Los comentarios de esta entrada estan cerrados.