La iaia fa 90 anys

VERSIÓ EN CATALÀ
A casa meva, tothom em diu que m’assemblo a la iaia: rondinaire, manaire i xafardera. Tant de bo sigui així i jo també aguanti 90 anys com els està portant ella: ben maca, eixerida, riallera i festivalera!

Avui, la “mamma” de Can Colldecarrera en feia 90 i ho hem anat a celebrar tota la família al costat del mar, allà on anàvem els estius quan érem petits. Era tot una sorpresa i la veritat és que ha estat un dia d’aquells difícils d’oblidar ^.^ Hi ha hagut emocions per a tots, petits i grans; vídeos, fotos, escrits personals, bombons… Però, sens dubte, el regal més gran que podíem fer-li era precisament estar tots junts avui allà amb ella: fills, néts i besnéts.

Jo em quedo amb el moment en què en obrir la porta de la sala del restaurant, ha quedat bocabadada en veure’ns a tots asseguts esperant-la i aplaudint-la admirats. Moltes felicitats, iaia! ^.^


VERSIÓN EN CASTELLANO
En mi casa, todos me dicen que me parezco a la yaya: gruñona, mandona y cotilla. Ojalá sea así y yo también aguante 90 años como los está llevando ella: bien maja, risueña y festivalera!

Hoy la “mamma” de los Colldecarrera cumplía 90 y lo hemos celebrado toda la familia al lado del mar, donde solíamos ir cuando éramos pequeños. Todo era sorpresa y la verdad es que ha sido un día de esos que no se olvidan ^.^ Ha habido emociones para todos, pequeños y mayores; vídeos, fotos, escritos personales, bombones… Pero, sin duda, el regalo más bonito que podíamos hacerle era precisamente estar todos juntos hoy allí con ella: hijos, nietos y bisnietos.

Yo me quedo con el momento en qué ha abierto la puerta de la sala del restaurante y ha quedado boquiabierta al vernos a todos sentados esperándola para comer y aplaudiéndola admirados y orgullosos. Muchas felicidades, yaya!