El 2007, un any per fer-nos grans.

(traducción en castellano más abajo)


VERSIÓ EN CATALÀ

Quan s’acosta la nit del 31 de desembre és inevitable fer balanç de l’any i repassar mentalment tot allò que hem fet i tot allò que haurem de deixar per l’any vinent.

El 2007 ha estat sens dubte un gran any. Marcat sobretot per l’estada a París, serà un any que recordarem amb especial entusiasme. Potser serà l’any on ens hem fet una mica més grans. Molt lluny queden els 22 i la universitat. El 2007 ha vingut carregat de noves tasques i noves responsabilitats; He amagat les llibretes i he llençat els apunts, per deixar pas a les 40 hores setmanals de feina. Hem après a contractar el telèfon, l’internet, a arreglar neveres i dutxes, a queixar-nos. Sí, sobretot a queixar-nos. També hem après a cuinar mig de debò i a no destenyir la roba. I ara que ho hem après, tornem a casa els pares perquè ells aquest any, un cop més, ens han demostrat que tot això ja ho van aprendre fa molts anys i que ho dominen molt bé ^.^

De cara al 2008 hi ha grans projectes en ment; entre ells, casa nostra, on les coses es faran sense presses i amb amor, molt d’amor.

El 2007 serà també l’any de les esperades bessones, dels somriures coreans, dels picnics a la torre Eiffel, dels 28 metres quadrats al 14ème, dels rollers, de l’italià, de Nova York, dels pastissos de xocolata, de la primera feina, del pis de la Núria, dels viatges en TGV, dels Macs, dels 90 anys de la iaia, del singstar, de les caputxetes, de la llicenciatura, de les crêpes i de taaaaantes coses més, com recull aquest resum d’imatges del 2007 ^.^ (ja sabeu que si cliqueu damunt la foto, les podreu veure una miqueta més grans).


Acabem aquest any amb un balanç positiu molt treballat. Perquè aquest any no hagués estat igual sense el nostre esforç diari per tirar-lo endavant. L’efecte Riu ha funcionat un cop més i ja som a Barcelona amb les piles carregades per tornar a donar el millor de nosaltres durant els 366 dies (recordeu que és de traspàs!) del 2008 😀


VERSIÓN EN CASTELLANO

Cuando se acerca la noche del 31 de diciembre es inevitable hacer un balance del año y repasar mentalmente todo lo que hemos hecho y lo que queremos dejar para el año que viene.

El 2007 ha sido sin duda un gran año. Marcado sobre todo por los siete meses en París, será un año que recordaremos con especial entusiasmo. Quizás sea el año en el que nos hemos hecho un poco más mayores. Ya muy lejos quedan los 22 y la universidad. El 2007 llegó cargado de nuevas responsabilidades. Escondí la libreta y tiré los apuntes para dar paso a las 40 horas laborales. Aprendimos a contratar la línea teléfonica, internet, a arreglar neveras y duchas y a quejarnos. Sí, sobre todo a quejarnos. También aprendimos a a cocinar «casi en serio» y a no desteñir la ropa. Y ahora que por fin lo sabemos, volvemos a casa de nuestros padres porque ellos este año, otra vez, nos demostraron que todo eso ya lo aprendieron ellos hace mucho tiempo ^.^

De cara al 2008 hay grandes proyectos en mente; entre ellos, nuestra casa, donde las cosas se harán sin prisas y con amor, mucho amor.

El 2007 será también el año de las gemelas, de las sonrisas coreanas, de los picnics en la Torre Eiffel, de los 28 metros cuadrados en el 14ème, de los rollers, del italiano, de Nueva York, de los pasteles de chocolate, de mi primer trabajo, del piso de Nuria, de los viajes en TGV, de los Macs, de los 90 años de la yaya, del singstar, de las caperucitas, de la licenciatura, de las crêpes y de taaaaantas otras cosas más, como recoge este resumen de imágenes del 2007 ^.^ (ya sabéis que si pincháis encima de la foto, podréis verlo todo un poquitín más grande).


Acabamos este año con un balance positivo muy trabajado. Porque este 2007 no hubiera sido lo mismo sin nuestro esfuerzo diario para vivirlo día a día al 100%. El efecto Riu ha funcionado una vez más y ya estamos en Barcelona con las pilas recargadas para volver a dar lo mejor de nosotros durante los 366 días (recordad que es bisiesto!) de 2008 😀

*************************************


MOLT BON ANY NOU A TOTHOM!
FELIZ AÑO NUEVO A TODOS!
HAPPY NEW YEAR TO EVERYBODY!

BONNE ANNÉE À TOUT LE MONDE!
GLÜCKLICHES NEUES JAHR!
FELICE ANNO NUOVO A TUTTI!

5 thoughts on “El 2007, un any per fer-nos grans.

 1. Oh!!! Quin bon resum del 2007!!! 🙂 Tantes coses bones que han passat, quasi fa pena deixar-les enrere… però noooooo que el 2008 serà encara millor! 😀

  Molts petons i fins ara!

 2. jeje, aquest 2007 ens has mantingut a tots ben entretinguts, al 2008… MÉS!!! : )

  molt BON ANY!!! : )
  petonets

 3. jajaja, això Roser, tu liala-me-la!!! ; )
  que va, que va!! res de campanes. Les campanes sonen per Menorca i al 2009 Vitòria, però per aquí apropet res de res!!!
  …a no ser que t’ho diguis el contrari ; P

  la cançó era per acabar-començar amb molt bon rotllo l’any!! : )

  apa BON ANY!!!

 4. Fantàstic balanç!Fantàstic!, només llegir-lo entren ganes de viure, de viure molt cada dia d’aquest 366 que ens esperen a partir d’avui…sense aixecar el boli, és clar, infinitament!!!
  petonets, ls 1ers del nou any!

 5. Espero y deseo que todos vuestros sueños se cumplan, Roser, no sólo en este año (que los agoreros dicen que es de mala suerte, que ya hay que ser malaje pa decir eso de un pobre año bisiesto y de paso acojonar al personal) sino en en todos los demás 🙂

  Un abrazo grande,

Los comentarios de esta entrada estan cerrados.